Cabine de dus din sticla pentru locuinta ta

Eleganța și frumusețea sticlei sunt incontestabile. Acest material, acum mai rezistent și mai durabil grație tehnologiilor performante de fabricație, este în atenția designerilor de interior de foarte mult timp, iar, în prezent, ocupă printre primele locuri în topul preferințelor acestora.

În materie de cabine de duș și paravane pentru cadă, sticla securizată este absolut recomandată. Aceasta oferă un aspect modern, elegant și echilibrat, permite o curățare facilă, rezistând cu succes diferențelor de temperatură și umidității crescute din baie.

La Rom Decor găsești o gamă variată de cabine de duș și paravane pentru cadă de o calitate incontestabilă, la prețuri corecte. Poți opta pentru modele de cabine de duș batante, culisante sau cu paravan fix, toate fabricate din sticlă securizată de 8 mm de înaltă calitate, tratată anti-calcar. De asemenea, poți selecta tipul de sticlă potrivit preferințelor tale, Rom Decor oferindu-ți posibilitatea să alegi între diferite configurații, de la sticlă clară, la sticlă ultra-clară, colorată în masă, sablată sau din oglindă securizabilă. La fabricarea cabinelor de duș utilizăm balamale și sisteme de culisare de înaltă calitate și fiabilitate, din aluminiu si oțel inoxidabil pentru a rezista la umiditatea din baie. Acestea nu vor rugini și nu se vor deteriora în timp.

Prețurile cabinelor de duș diferă de la un model la altul, în funcție de exigențele tale. Astfel că, nu ezita să iei legătura cu consultații Rom Decor care, pe lângă faptul că îți vor face o estimare corectă a costurilor, te vor ajuta să iei cea mai bună decizie. Investește în produse de înaltă calitate și bucură-te de estetica lor desăvârșită timp îndelungat!


Alege tipurile de cabine de dus potrivite si ofera-i baii tale o alta viziune

ITI RECOMANDAM:

CABINA DE DUS CU USI BATANTE

Cabina dus Batanta |
SISTEM NOU

PREȚURI AVANTAJOASE

CABINA DE DUS CU USI CULISANTE

SISTEM NOU

PREȚURI AVANTAJOASE

CABINA DE DUS CU PARAVAN FIX

cabine de dus paravan fix
SISTEM NOU

PREȚURI AVANTAJOASE

Sună acum Cere ofertă