Sisteme inchidere terase locuinte la pret avantajos - Rom Decor

Sistemele de închideri terase și balcoane sunt din ce în ce mai apreciate pentru avantajele pe care le oferă. Pe lângă faptul că, practic, creează un spațiu în plus, ele oferă un aspect deosebit clădirilor, indiferent că este vorba de cele comerciale sau rezidențiale.

Dacă ești în căutarea unui astfel de sistem, probabil că știi deja faptul că modelele de sisteme de închidere terase și balcoane se găsesc în două mari variante: glisante și rabatabile. La Rom Decor ai la dispoziție ambele tipuri de sisteme, create din materiale de înaltă calitate, care vor asigura o fiabilitate înaltă, îmbinare etanșă, izolare termică și fonică, siguranță maximă și aspect impecabil.

Sistemele de închideri terase de la Rom Decor se potrivesc nu doar pentru spații comerciale, clădiri de birouri, hoteluri, restaurante sau blocuri, ci și pentru locuințele private. Acestea pot fi aplicate pe orice structură de balcon (plat, cu arcadă, în colțuri, unghiular).

Modelele Tiara, în varianta clasic și TwinMax, sunt special concepute pentru orice structură de balcon sau terasă. Acestea încorporează un mecanism brevetat de blocare, ABL – Auto Break Look, ce permite închiderea automată a panourilor și deschiderea facilă, fără a exista vreun risc privind siguranța acestora. În funcție de caracteristicile spațiului unde vor fi montate sistemele de închidere terase/balcoane, la modelele Tiara clasic îți oferim 3 variante de grosimi de sticlă: de 8 mm, de 10 mm și de 12 mm, pe când la varianta TwinMax sticla termoizolantă are o grosime de 28 mm.

Tot la Rom Decor găsești și sisteme de închideri terase rabatabile model SlideMaster, produse care utilizează roțile brevetate Speed-HD pentru deplasarea panourilor. Acestea au înălțime reglabilă și absorb șocurile, asigurând totodată minim de frecțiune și de zgomot.

În cazul în care nu știi ce sistem de închidere balcon sau terasă se potrivește mai bine nevoilor tale, cere sfatul specialiștilor Rom Decor!

You've just added this product to the cart:

Sună acum Cere ofertă