Cele mai cautate usi interior cu geam in 2022
Categorie: usi din sticla, usi interior Etichete: ,

Fiecare din noi are nevoie de cât mai multă lumină naturală când vine vorba de interiorul locuinței noastre. Din păcate, există multe apartamente mici care sunt adesea destul de întunecate și cu un aspect aglomerat.

Cu toate acestea, există soluții de design care ajută încăperile să pară mult mai mari decât sunt în realitate.

Cantitatea de lumină adecvată, combinată cu uși interior cu geam și alte elemente de sticlă precum oglinzile sunt exemple bune de soluții pentru această problemă.

Model de usi interior cu geam
Model de usi interior cu geam

Dacă vrei să lași mai multă lumină să pătrundă în casa ta și, odată cu ea, mai mult optimism, atunci în articolul de astăzi discutăm mai pe larg despre acest subiect.

Uși interior cu geam: Locuința ta nu a părut niciodată atât de spațioasă

Dacă urmărești tendințele actuale în materie de amenajări interioare, probabil că ești la curent cu faptul că spațiile deschise și luminoase devin din ce în ce mai populare în orice stil de design interior. Dimensiunea mică a apartamentului nu este în niciun fel limitativă, atâta timp cât abordezi subiectul în mod corespunzător.

Model de usi interior cu geam
Model de usi interior cu geam

Este adevărat că ușile interioare moderne selectate în mod corespunzător joacă un rol important în crearea unor astfel de interioare. Efectul de spațiu deschis poate fi obținut cu ajutorul unor usi interior cu geam, care facilitează accesul luminii naturale în diferitele părți ale apartamentului. Întregul spațiu va deveni mai spațios și mai luminos din punct de vedere vizual, iar soarele reflectat prin sticlă va încălzi atmosfera.

Este important de menționat că geamul nu trebuie să însemne neapărat renunțarea la caracterul intim al spațiului interior – există numeroase variante de uși interioare moderne cu geam care îți permit să oferi senzația de spațiozitate, păstrând în același timp intimitatea. Un exemplu perfect este sticla mată care, deși lasă lumina să treacă, fără a sacrifica elementul de intimitate al încăperii.

Uși interior cu geam din gama Porta Doors: Ce variante există

La Rom Decor, încercăm în permanență să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor clienților nostri. În funcție de nevoile tale, poți alege uși de interior cu geam din gama Porta Doors. Ai mai multe variante de sticlă după cum urmează:

  • Uși interior cu geam din sticlă clară
  • Uși interior cu geam din sticlă sablată
  • Uși interior cu geam din sticlă chinchilla

Au existat anumiți clienți care au pus la îndoială elementul de siguranță al sticlei, în special în casele unde locuiesc și copii. În acest context, trebuie menționat că ușile de interior din gama Porta Doors au în componența lor geam din sticlă securizată tocmai pentru a minimiza riscurile de rănire în cazul unui eveniment neplăcut.

Uși interioare moderne cu acționare prin glisare

Nu puteam să facem trecerea prin tendințele de uși de interior din acest an fără să menționăm și modelele de uși culisante.

Această soluție a devenit foarte populară în ultimii ani, în special în cazul locuințelor mici unde fiecare centimetru este valoros. În comparație cu ușile clasice batante, acest tip de uși nu mai necesită spațiu suplimentar în momentul în care sunt deschise, grație sistemului de glisare pe lângă perete.

Capacitatea de a elibera din spațiul ocupat face ca aceste uși să fie excelente pentru un hol îngust, o cămară sau chiar o cameră de dressing.

Model de usi interior cu geam glisante
Model de usi interior cu geam glisante

Totuși, când discutăm de uși de interior glisante, nu trebuie să considerăm soluția ca fiind potrivită doar pentru locuințele cu spațiu limitat. Acestea sunt o soluție excelentă chiar și pentru locuințe spațioase. De exemplu, poți alege să separi un living sau o zonă de dining în cadrul unei camere cu plan deschis, sau chiar poate vrei să separi bucătăria de zona de living.

Posibilitățile sunt infinite, iar pentru interioarele spațioase poți să alegi chiar si variante de uși interioare moderne cu 2 canaturi pentru un impact vizual de efect.

Concluzie

Ce ai de câștigat dacă optezi pentru varianta de uși interior cu geam? Cele mai mari avantaje se dovedesc a fi luminozitatea și eleganța. Contrar aparențelor, acest lucru este important nu numai în cazul spațiilor mici, întrucât fluxul adecvat de lumină este un detaliu cheie, fără de care apartamentul tău, indiferent de stilul de amenajare ales, își va pierde pierde din farmec.

Ai aflat de pagina noastră pentru promoții? Dă click AICI pentru a vedea cele mai noi promoții în derulare!

Iar pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și proiecte Rom Decor, nu uita să dai un like paginii noastre de Facebook AICI.

5/5 - (2 votes)

Distribuie acest articol


You've just added this product to the cart:

Sună acum
Solicită ofertă