Garantii produse. Tot ce trebuie sa stii | Rom Decor Usi Ferestre

GARANTII

Garantii si Service
Toate PRODUSELE beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Certificatul de garantie este livrat impreuna cu produsul, in cutia produsului.
Garantia de Conformitate
Garantia de conformitate a produselor oferit de catre Rom Decor, in baza legislatiei in vigoare. Aceasta garantie este independenta de garantia comerciala.
Perioada de conformitate asigurata poate fi de la 6 luni la 2 ani. In acest interval, Rom Decor iti garanteaza ca produsul vandut este conform cu specificatiile pe care s-a angajat ca le vinde.
Garantia comerciala
Prin garantia comerciala se asigura repararea gratuita, din partea vanzatorului sau producatorului, in baza certificatului de garantie emis.
Repararea produselor in garantie
Daca produsul pe care l-ai cumparat de la Rom Decor nu mai functioneaza si este inca in garantie, beneficiezi de reparatia acestuia fara costuri.
Reparatia acestor produse este asigurata de furnizorii de servicii autorizati Rom Decor:
1. Du-te cu certificatul de garantie intr-unul dintre magazinele/showroom-urile Rom Decor si completeaza formularul de Service
2. Dupa aprobarea formularului, furnizorul de servicii Autorizat va fi notificat pentru a-ti remedia defectiunea.
3. In termen de maxim 15 zile, furnizorul de servicii va repara produsul. In cazul in care produsul defect necesita inlocuirea unei piese de schimb sau inlocuirea totala a produsului, reparatia se va face in termen de maxim 15 zile de la receptionarea pieselor de schimb.
Daca ai respectat conditiile din certificatul de garantie si produsul nu poate fi reparat, ti-l vom inlocui sau iti vom returna contravaloarea acestuia.
Dupa reparare, perioada de garantie va fi prelungita cu numarul de zile care a fost necesar pentru repararea produsului (din momentul in care formularul de Service a fost aprobat pana cand produsul a fost reparat).
Sună acum
Solicită ofertă