Plata in rate cu cardul disponibila pentru toate produsele | Rom Decor Usi Ferestre

Plata in rate cu cardul

Nevoi de viata

Platesti in rate fara dobanda sau cu puncte bonus cu cardul tau de cumparaturi

Vrei sa profiti din plin de ofertele speciale din magazine? Ai de facut cumparaturi neprevazute pe care nu le poti achita integral?  Programul Multishop iti ofera doua facilitati: „Rate fara dobanda”, prin care care poti plati in rate fara dobanda prin cardul de cumparaturi Raiffeisen si „Bonus Multishop”, prin care poti acumula si plati in puncte valorice, utilizand cardul tau Raiffeisen (debit sau de cumparaturi). Consulta lista cu magazine Card Cumparaturi Raiffeisen si vezi unde poti beneficia de aceste facilitati.

Avantajele tale

Tu iti alegi numarul de rate

Ai la dispozitie o retea in extindere de magazine partenere, de unde poti cumpara produse pe care sa le achiti apoi in pana la 12 rate lunare fara dobanda. Practic nu platesti decat ceea ce cumperi.

Bonus la cumparaturi

Cu cat vei utiliza mai mult cardul tau Raiffeisen Bank in magazinele partenere Bonus Multishop, cu atat vei acumula mai multe puncte valorice. Fiecare punct de bonus valoreaza 1 leu. Nu uita: ai pana la 25% bonus la cumparaturi.

Programul Rate fara dobanda

Cum functioneaza

Programul este disponibil pentru orice plati efectuate cu cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in magazinele partenere incluse in program, avand diferite domenii de activitate: moda, accesorii, bijuterii, turism, electronice, electrocasnice, IT etc. Poti consulta lista cu magazine Card Cumparaturi Raiffeisen mai jos, in aceasta pagina.

Cand esti la cumparaturi, poti identifica usor magazinele partenere, prin elementele de semnalizare Multishop, amplasate la intrare sau la casele de marcat. Tot ce trebuie sa faci este sa specifici ca vrei sa platesti cu cardul de cumparaturi Raiffeisen Bank in numarul de rate dorit si sa realizezi tranzactia obligatoriu cu utilizarea CHIP (introducerea cardului in EPOS). Ulterior, urmaresti in raportul lunar de activitate datele referitoare la rata egala fara dobanda si la rambursare si rambursezi pana la data scadentei pentru a beneficia de dobanda 0%.

Programul Bonus Multishop

Cum il folosesti

Acumulezi puncte Multishop de pana la 20% din valoarea cumparaturilor cand platesti cu cardul tau Raiffeisen Bank in magazinele partenere ale programului la un POS Raiffeisen Bank. Plata se va realiza obligatoriu cu utilizarea CHIP (introducerea cardului in EPOS). Punctele reprezinta bani (1 punct = 1 Leu) pe care ii poti folosi pentru cumparaturile viitoare din retelele magazinelor partenere.

In cazul in care esti posesorul unui card de loialitate emis de unul dintre magazinele partenere, vei acumula in continuare punctele aferente. Astfel, folosind si cardul Raiffeisen Bank la plata cumparaturilor, vei castiga de doua ori! Bonusul in puncte Multishop nu se acorda in cazul cumparaturilor efectuate in magazinele online sau pentru tranzactii contactless.

Pentru a achita orice cumparaturi in magazinele participante, inmaneaza cardul vanzatorului, anunta-l ca vrei sa platesti cu puncte, iar plata se va face din contul tau de Puncte Multishop. Tranzactia se va realiza obligatoriu cu utilizarea CHIP (introducerea cardului in EPOS). Mai mult, poti alege ca doar o parte din valoarea cumparaturilor sa fie achitata cu puncte, iar restul cu bani.

Primesti Puncte Multishop folosind urmatoarele tipuri de carduri Raiffeisen Bank:

Cardurile de debit:
Visa Electron
MasterCard
Maestro

Cardurile de credit:
Cardul de cumparaturi Standard
Cardul de cumparaturi eMAG
Cardul de cumparaturi Vodafone
Cardul de cumparaturi Gold
Cardul World MasterCard
Cardul World Elite MasterCard

Sună acum
Solicită ofertă