Sisteme Terno Scorrevoli | Rom Decor

Pentru oferte personalizate apasati butonul si completati formularul.

Alunecare silențioasă

Roțile cu rulmenți mari și amortizoare inerțiale patentate asigură o alunecare perfectă.

Estetică și rezistență

Design patentat cu profil „U” din aluminiu anodizat care consolidează întreaga structură.

Închidere lină

Datorită sistemului Fluid cu două arcuri, mișcarea este fluidă și ușoară, chiar și pentru greutăți mari (până la 120kg).

DESCOPERĂ

Tehnologia Fluid cu Amortizare!

Fluid oferă o calitate exeptională la alunecare, eliminând zgomotul funcțional și asigurând mișcări extrem de ușoare la deschiderea și închiderea ușilor. Sistemul este dotat cu trei brevete care revoluționează conceptul de glisare, fiind compatibil cu toate seriile de suporturi din catalogul Terno Scorrevoli.
0
patente
care redefinesc amortizarea

DESCOPERĂ PRODUSELE NOASTRE ECHIPATE CU

Tehnologia revoluționară Fluid

Oferindu-ți o funcționare netedă și durabilă, tehnologia Fluid reprezintă standardul de excelență în domeniu. Echipați-vă cu cea mai avansată tehnologie și îmbunătățește-ți experiența cu produse de top. Alege calitatea, alege sistemul Fluid!

Arc Dublu de Retur

Amortizorul cu închidere delicată al Sistemului Fluid introduce o inovație semnificativă. Carcasa amortizorului este direct conectată la caruciorul alunecător și include un piston hidraulic care frânează mișcarea ușii. Astfel, mișcarea de închidere este ghidată de o structură PATENTATĂ, dotată cu două arcuri, amplasate în partea superioară și în partea inferioară a ghidajului.

În acest mod, în ambele direcții, mișcarea va fi extrem de delicată, fluidă și ușoară, chiar și pentru uși cu o greutate considerabilă (până la 120kg). Sistemul Fluid a fost conceput, într-adevăr, pentru uși cu greutăți de 50, 80 și 120 kg.

Amortizor de Șoc

Una dintre caracteristicile cele mai inovatoare ale Sistemului Fluid este amortizorul de șoc PATENTAT. La opritorul standard tradițional, i-au fost adăugate un piston de frânare și două arcuri lamelare pentru a facilita menținerea cleștelor.

Punctul revoluționar constă în faptul că, cu ajutorul a doar două șuruburi simple, este posibil să adăugați la caruciorul alunecător suportul necesar pentru activarea opritorului și pentru a evita orice șoc în timpul mișcării de închidere a ușii.

Combinând noul amortizor de șoc PATENTAT cu un opritor cu amortizor, va fi posibil să realizați uși înguste, începând de la 500 mm.

Cu același corp de carucior alunecător, va fi posibil să utilizați trei tipuri diferite de opritoare: amortizor Fluid PATENTAT cu arc dublu de retur, amortizor de șoc PATENTAT și opritor standard tradițional.

Lățimea Minimă a Ușii Redusă

Noul Sistem Fluid a fost proiectat pentru uși cu greutatea cuprinsă între 50 și 250 kg și garantează, pentru toate aceste categorii de greutate, o mișcare alunecătoare de deschidere/închidere extrem de ușoară, având mereu aceeași dimensiune.

Datorită Sistemului Fluid, lățimea ușii care poate fi realizată va fi redusă cu aproximativ 100mm de fiecare parte comparativ cu modelele anterioare. Chiar și în configurația ușii cu două amortizoare, lățimea minimă va fi de 740 mm, adică redusă cu 200mm față de modelele anterioare, fără necesitatea unor amortizoare gemene speciale.

Alunecare Lină și Silențioasă

Roțile căruciorului alunecător sunt echipate cu rulmenți acoperiți de dimensiuni mari și cu amortizoare inerțiale PATENTATE și independente, poziționate lateral.

Aceste amortizoare inerțiale, introduse între rulmenți și suportul rigid asociat, permit roților să alunece uniform pe șina, chiar și în cazul defectelor peretelui sau al instalării nealiniate a șinei în sine.

Aceste inovații elimină vibrațiile în timpul mișcării, reduc zgomotul funcțional și oferă cea mai bună calitate posibilă a alunecării.

Mișcare Amortizată Îmbunătățită

Noul activator al amortizorului Fluid este fabricat din Zamak (un material rezistent și versatil). Acesta este dotat cu o margine rotunjită și elemente elastice, concepute pentru a evita orice vibrație în timpul contactului cu aluminiul. Rotirea cuplajului remorcă a fost optimizată, eliminând zgomotele funcționale.

Sistem Avansat de Cuplare

Cuplajul remorcă al amortizorului Fluid reprezintă o inovație în domeniul sistemelor de închidere, fiind dotat cu un sistem automat de încărcare ce optimizează procesul de conectare.

Pentru a garanta o funcționare lină și lipsită de zgomote nedorite, s-au introdus mai multe elemente elastice anti-șoc. Aceste componente au fost special concepute pentru a diminua impactul și a asigura o activare silențioasă a cârligului, oferind astfel o experiență superioară utilizatorului.

Estetică și Rezistență

Noul amortizor de închidere lentă PATENTAT este închis de un profil din aluminiu anodizat în formă de „U”. Acest profil extrudat și închis acționează, de asemenea, ca o consolidare a întregii structuri a amortizorului, evitând orice fel de flexiune. Datorită profilului în formă de „U”, componentele mecanice au fost estetic ascunse.
You've just added this product to the cart:

Sună acum
Solicită ofertă