Usi de sticla Gemini fara toc pentru locuinta ta | Rom Decor
usi de sticla gemini fara toc

Pentru multi proprietari, usile din sticla fara toc se dovedesc a fi o alegere ideala care confera un plus de stil si eleganta interioarelor, dar oferind si mai multa luminozitate si un efect de spatiu mai aerisit.

Usile din sticla Gemini fara toc de la Rom Decor se remarca printr-o estetica deosebita, prin linii perfecte, neacoperite, prin simplitate si eleganta – fiind alegerea ideala atat pentru spatiile din locuit, cat si pentru magazine, restaurante sau sedii de birouri. Se pot configura pe dimensiunile specifice golului de usa, atat in varianta simpla cat si dubla sau cu panou fix. Sticla este securizata, cu grosime de 8 mm sau 10 mm, fiind disponibila intr-o gama foarte variata de modele: sticla clara, ultra clara, colorata in masa, sablata cu diferite modele sau printata ceramic. Sticla sablata are aplicat suplimentar tratament anti-pata, pentru intretinere usoara si curatare rapida.

Usile de sticla Gemini fara toc pot fi batante sau pivotante si dispun de feronerie de cea mai buna calitate si fiabilitate, de la producatori mondiali renumiti in industrie.

Usile batante se prind pe zona laterala a zidului, cu 2 sau 3 balamale, in functie de greutatea sticlei, permitand astfel deschiderea interior-exterior la un unghi de 90o. Optional, se pot aplica incuietori si garnituri de etansare. Usile pivotante au elementele de prindere sus si jos si sunt dotate in partea inferioara cu sisteme de amortizare Soft Close de ultima generatie, ce permit reglarea vitezei de inchidere a usii. Se monteaza pe sol, printr-o simpla gaurire si dispun de avantajul inchiderii automate. Varianta de usa pivotanta poate fi combinata cu o balama simpla superioara sau cu sistem de prindere pentru supralumina. In partea prinderii, zidul trebuie sa fie de rezistenta.

Atat pentru usile batante, cat si cele pivotante, sunt disponibile diverse manere pe care le poti asorta stilului si designului interior din incapere.

Usa sticla Batanta fara toc
Usa sticla Pivotanta fara toc

Configureaza-ti usile de sticla fara toc, asa cum iti doresti!

Alege modelul de sticla dorit
MODELE DE STICLA

Iti poti personaliza usile de sticla asa cum iti doresti! La Rom Decor ai cea mai variata gama de modele de sticla, indiferent de tipul usii alese:  sticla clara sau ultraclara, sticla colorata in masa, sticla sablata sau sticla printata ceramic.

Vezi detalii si modele de sticla

usi sticla fara toc portofliu
Inspira-te din galeria de imagini
PORTOFOLIU DE REFERINTE

In cei peste 16 ani de activitate, am realizat mii de proiecte, intr-o varietate de aplicatii, de la case rezidentiale, apartamente de bloc, pensiuni, hoteluri, terase, restaurante, pana la sedii de birouri sau centre comerciale. Iata o parte dintre acestea.

Vezi imagini portofoliu referinte

Sună acum
Solicită ofertă