Usi de sticla Glisante GEMINI | Rom Decor
usi de sticla interior glisante gemini rom decor

Solutie ideala pentru senzatia de spatii generoase si luminoase

Utilizarea la maxim a spatiului existent a devenit o prioritate in zilele noastre. De aceea, amenajarea incaperilor a depasit nivelul functional, vizand acum si latura estetica. Astfel ca, atunci cand vine vorba de alegerea usilor, atentia proprietarilor se indreapta catre modele performante, ce imbina perfect estetica impecabila cu functionalitatea. Dintre acestea, renumite pentru raza mica de deschidere, versatilitate si design deosebit sunt usile din sticla glisante.

O usa glisanta de sticla aduce aerul modern in orice tip de locuinta, indiferent de stilul arhitectural al acesteia. La Rom Decor ai la dispozitie o gama variata de usi de sticla glisante GEMINI, produse care se remarca prin caracteristici de exceptie: rulare facila, posibilitati de reglare a sinei de culisare, usurinta in intretinere, silentiozitate, grad de izolare fonica si termica ridicat.

Sistemele de glisare cu usi de sticla de la Rom Decor inglobeaza caracteristicile remarcabile ale sticlei securizate, asigurand atat un aspect elegant incaperilor in care sunt montate, cat si o siguranta sporita proprietarilor (rezistenta sticlei securizate fiind de aproape 5 ori mai mare comparativ cu cea a sticlei clasice). Se poate opta pentru diferite tipuri de sticla, de la cea clara tratata anticalcar, transparenta, la sticla colorata in masa, satinata chimic, cu diverse modele de sablare, laminata sau printata ceramic. Posibilitatile sunt multiple!

Usile glisante din sticla se pot aplica atat pe perete, cat si in golul acestuia, cu posibilitatea de mascare totala in interiorul peretilor. Astfel, se permite o deschidere totala a golului de trecere, estetic si foarte elegant.

Fie ca esti in cautarea unei usi glisante de sticla pentru living, bucatarie, dormitor sau vrei sa adaugi un plus de eleganta biroului, la Rom Decor gasesti mereu solutia potrivita.


Alege varianta de glisare cea mai potrivita spatiului din locuinta ta

Usi de sticla glisante Gemini M

Usi de sticla glisante Gemini MM

Usi de sticla glisante Gemini MX

Usi de sticla glisante Gemini MMM

Usi de sticla glisante Gemini MMX

Usi de sticla glisante Gemini XMMX

Usi de sticla glisante Gemini XMX

Configureaza-ti usile de sticla asa cum iti doresti, pentru plus de originalitate si stil in casa ta!

MODELE DE STICLA
Alege modelul de sticla dorit
MODELE DE STICLA

Iti poti personaliza usile de sticla asa cum iti doresti! La Rom Decor ai cea mai variata gama de modele de sticla, indiferent de tipul usii alese:  sticla clara sau ultraclara, sticla colorata in masa, sticla sablata sau sticla printata ceramic.

Vezi detalii si modele de sticla

SISTEME DE CULISARE
Alege sistemul de culisare potrivit
SISTEME DE CULISARE

In functie de design-ul dorit iti punem la dispozitie sisteme de glisare cu sina si masca, tip banda sau tip industrial. Elementele componente sunt confectionate din materiale de cea mai buna calitate si provin de la furnizori de talie mondiala in industrie. Rolele asigura o culisare usoara, fara efort, silentioasa. Sunt foarte fiabile si proiectate special pentru utilizari multiple.

Vezi sisteme de culisare

PORTOFOLIU USI DE REFERINTE
Inspira-te din galeria de imagini
PORTOFOLIU DE REFERINTE

In cei peste 16 ani de activitate, am realizat mii de proiecte, intr-o varietate de aplicatii, de la case rezidentiale, apartamente de bloc, pensiuni, hoteluri, terase, restaurante, pana la sedii de birouri sau centre comerciale. Iata o parte dintre acestea.

Vezi imagini portofoliu referinte

You've just added this product to the cart:

Sună acum
Solicită ofertă