Usi Interior pentru casa sau apartament | Rom Decor

Atunci cand doresti ca aspectul locuintei tale sa iti reflecte perfect personalitatea, alegi cu cea mai mare atentie fiecare element, inclusiv partea de usi interior. Acestea din urma nu au insa doar scop estetic, ci si functional, impiedicand zgomotele sa patrunda dintr-o incapere in alta si protejand intimitatea. Selectarea corecta a unei usi de interior trebuie astfel realizata cu grija, atat in functie de camerele ce urmeaza sa fie separate, cat si de calitatea materialelor, durabilitate si modul in care aspectul se va potrivi cu designul intregii locuinte.

La Rom Decor gasesti o gama extrem de variata de usi de interior, in modele, de materiale, culori si dimensiuni diferite. Gama de usi interior Porta cuprinde produse realizate din materiale premium, ce dispun de sisteme si accesorii de foarte buna calitate. Alegand o usa de interior Porta nu doar ca te vei bucura de un produs durabil, ci vei ajuta incaperea in care o vei monta sa capete un aspect elegant si modern.

Fie ca optezi pentru o usa de interior din lemn laminat sau pentru un model ce imbina perfect lemnul cu sticla mata, la Rom Decor beneficiezi de un pachet complet de servicii: consultanta de specialitate, masuratori gratuite, transport si montaj realizat de un montator autorizat Porta. Alege modelul preferat din gama variata de usi de interior pusa la dispozitie de Rom Decor si amenajeaza-ti locuinta exact asa cum iti doresti!

USI INTERIOR VOPSITE

Usi interior vopsite
DE LA 1070 RON

PREȚURI INCEPÂND

USI INTERIOR FINISAJ SINTETIC

Usi de interior cu finisaj sintetic
DE LA 1044 RON

PREȚURI INCEPÂND

USI INTERIOR GLISANTE

Usi de interior glisante
DE LA 1049 RON

PREȚURI INCEPÂND

USI INTERIOR PLIABILE

Usi interior pliabile
DE LA 1900 RON

PREȚURI INCEPÂND

USI INTERIOR FURNIR NATURAL

usi interior furnir natural
DE LA 2730 RON

PREȚURI INCEPÂND

USI INTERIOR FILOMURO

usi interior filomuro
DE LA 2435 RON

PREȚURI INCEPÂND

Sună acum
Solicită ofertă