Usi Interior pentru casa sau apartament

Atunci cand doresti ca aspectul locuintei tale sa iti reflecte perfect personalitatea, alegi cu cea mai mare atentie fiecare element, inclusiv usile de interior. Acestea din urma nu au insa doar scop estetic, ci si functional, impiedicand zgomotele sa patrunda dintr-o incapere in alta si protejand intimitatea. Selectarea corecta a unei usi de interior trebuie astfel realizata cu grija, atat in functie de camerele ce urmeaza sa fie separate, cat si de calitatea materialelor, durabilitate si modul in care aspectul se va potrivi cu designul intregii locuinte.

La Rom Decor gasesti o gama extrem de variata de usi de interior, in modele, de materiale, culori si dimensiuni diferite. Gama de usi interior Porta cuprinde produse realizate din materiale premium, ce dispun de sisteme si accesorii de foarte buna calitate. Alegand o usa de interior Porta nu doar ca te vei bucura de un produs durabil, ci vei ajuta incaperea in care o vei monta sa capete un aspect elegant si modern.

Fie ca optezi pentru o usa de interior din lemn laminat sau pentru un model ce imbina perfect lemnul cu sticla mata, la Rom Decor beneficiezi de un pachet complet de servicii: consultanta de specialitate, masuratori gratuite, transport si montaj realizat de un montator autorizat Porta. Alege modelul preferat din gama variata de usi de interior pusa la dispozitie de Rom Decor si amenajeaza-ti locuinta exact asa cum iti doresti!

USI VOPSITE

Usi interior vopsite
DE LA 700 RON

PREȚURI INCEPÂND

USI FINISAJ SINTETIC

Usi de interior cu finisaj sintetic
DE LA 490 RON

PREȚURI INCEPÂND

USI GLISANTE

Usi de interior glisante
DE LA 700 RON

PREȚURI INCEPÂND

USI PLIABILE

Usi interior pliabile
DE LA 1300 RON

PREȚURI INCEPÂND

USI FURNIR NATURAL

usi interior furnir natural
DE LA 2000 RON

PREȚURI INCEPÂND

USI FILOMURO

usi interior filomuro
DE LA 1800 RON

PREȚURI INCEPÂND

Sună acum Cere ofertă