Usi de sticla pentru casa, apartament sau HORECA | Rom Decor

Modul in care locuinta ta arata spune multe despre tine si despre stilul tau de viata. De aceea, alegi cu atentie fiecare obiect care te inconjoara, de la piesele de mobilier, la decoratiunile interioare sau la usi. Daca simti totusi ca modelele clasice de usi de interior din lemn nu se preteaza exigentelor tale in materie de design, opteaza pentru usi de sticla.

Usile de sticla sunt elegante, versatile si te ajuta sa creezi o atmosfera aparte. De asemenea, permit o intretinere facila si, datorita sticlei securizate din care sunt fabricate, asigura o buna izolare fonica si termica.

In categoria usi de sticla, Rom Decor iti prezinta o multitudine de modele de usi, de dimensiuni si forme diferite, adaptate locuintei tale. Poti opta pentru usi glisante din sticla, usi din sticla cu toc (din aluminiu sau lemn) sau fara toc (modele batante).


Alege tipurile de usi din sticla potrivite si ofera-i locuintei tale mai multa lumina si mai mult spatiu!

ITI RECOMANDAM:

USI STICLA GLISANTE

usi de sticla glisante
SISTEM NOU

PREȚURI AVANTAJOASE

USI STICLA FARA TOC

usi de sticla fara toc romdecor
SISTEM NOU

PREȚURI AVANTAJOASE

USI STICLA CU TOC

usi de sticla cu toc romdecor
SISTEM NOU

PREȚURI AVANTAJOASE

USI STICLA PORTA GLASS

usi de sticla porta glass copy 1
SISTEM NOU

PREȚURI AVANTAJOASE


Alege modelul de sticla dorit. Ofera personalitate si originalitate usilor de sticla din casa ta!

Iti poti personaliza usile de sticla asa cum iti doresti! La Rom Decor ai cea mai variata gama de modele de sticla, indiferent de tipul usii alese:  sticla clara sau ultraclara, sticla colorata in masa, sticla sablata sau sticla printata ceramic. Acestea din urma pot oferi oricarei incaperi personalitate, putandu-se printa pe ele atat fotografii, cat si grafice vectoriale. Printul se realizeaza cu o precizie remarcabila, iar culorile vii si frumoase te vor fascina.

Iar daca iti doresti ca sticla sa aiba un model anume, nici-o problema. Putem rezolva! Vii cu modelul la noi si-l vom reproduce grafic, pentru ca usile casei tale sa fie asa cum le-ai visat.

Vezi modele de sticla


Inspira-te din articolele de blog si afla informatii utile despre usile de sticla GEMINI din oferta noastra

Aplicatii sticla in amenajarile de interior
Sticla securizată – proprietăți, avantaje și aplicații în amenajările de interior

Din ce în ce mai mulți proprietari se orientează către soluții de amenajare creative care să îndeplinească atât un rol funcțional, cât și unul estetic, iar sticla securizată este unul dintre materialele care …

Citeste tot articolul

10 MOTIVE PENTRU A ALEGE UȘI DIN STICLĂ PENTRU CASA TA
10 motive pentru a alege uși din sticlă pentru casa ta

Amenajarea locuinței poate fi o activitate destul de copleșitoare având în vedere că necesită alocarea unor resurse semnificative – timp, energie și eforturi financiare, bineînțeles. Însă, stilul decorativ depinde în aceeași măsură de mai mulți factori de la alegerea ferestrelor și a ușilor de interior, până la …

Citeste tot articolul

CU CE ASORTĂM UȘILE DE INTERIOR ȘI CUM LE ALEGEM PE CELE MAI BUNE
Cu ce asortăm ușile de interior și cum le alegem pe cele mai bune

Atunci când vine vorba de alegerea ușilor de interior, atenția se îndreaptă, de cele mai multe ori, către caracteristicile practice ale acestora – gradul de izolare fonică și termică, siguranță și funcționalitate. Însă, nu doar acestea contează, ci și aspectul. Este deosebit de important ca între ușa de interior aleasă și …

Citeste tot articolul


Vezi proiectele noastre de referinta pentru amenajarea spatiilor cu usi de sticla glisante, cu toc sau fara toc (batante)

Sună acum
Solicită ofertă