Marketing afiliat

Castiga bani prin programul de afiliere investind maxim 2 ore pe săptămână, fără absolut nici un risc.

Castiga bani prin programul de afiliere. Ce este și cum funcționează sistemul nostru de afiliere?

Marketingul afiliat este o formă de marketing în care sunt implicate 3 sau 4 părți. Vânzătorul sau advertiserul (cel care vinde produsul sau serviciul), afiliatul (adică tu, care convingi clientul să cumpere), clientul sau userul (cel care cumpără) și, opțional, intermediarul (o platformă de afiliere care oferă uneltele tehnice vânzătorilor și aduce la un loc afiliații și vânzătorii).

De ce ai nevoie ?

Pentru a beneficia de avantajele sistemul nostru de afiliere, ai nevoie de un site, blog, pagina de facebook si 1-2 ore din timpul tau saptamanal.

Cum intri in posesia contului ?

Pentru a intra in posesia unui cont de afiliere te rugam sa ne scrii pe adresa office@rom-decor.ro, cu subiectuil AFILIERE. Noi te vom contacta si iti vom explica tot procesul pe care trebuie sa il parcurgi pentru a castiga bani de acasa prin programul nostru de afiliere.

Cum vei fi platit ?

Vei fi platit cu un comision la fiecare contract semnat, dar vei fi platit si pentru vizitatorii pe care ii aduci pe site.

Misiunea companiei este aceea de a oferi servicii de incredere prin ofertare corecta, calitate pentru lucrarile efectuate, promptitudine in abordarea fiecarei solicitari utilizand materiale conforme cu cele mai inalte standarde.
Sună acum Cere ofertă