Devino partener Rom Decor | Castiga si de acasa
DEVINO PARTENER ROM DECOR

Partenerii Rom Decor au doar de castigat

 • In cei peste 15 ani de activitate, sute de mii de romani si-au amenajat casa cu produse din oferta Rom Decor.
 • Deoarece ne dorim ca ofertele si serviciile noastre sa ajunga la un numar cat mai mare de clienti din intreaga tara, ne bazam pe o retea de parteneri distribuitori si montatori alaturi de care sa ne indreptam catre un obiectiv comun: dezvoltarea permanenta a afacerii.
 • Partenerii Rom Decor beneficiaza permanent de indrumarea si sustinerea noastra, de training-uri de produse, de programe avantajoase de finantare, de campanii de marketing si promovare.

Ai minim 5 motive sa devii si tu Partener Rom Decor!

Cautam mereu noi distribuitori sau montatori, alaturi de care ne dorim sa dezvoltam un parteneriat durabil, profitabil, pe termen lung.

Castigi mai mult pentru tine

Asocierea afacerii tale cu Rom Decor inseamna un venit in plus pe care te poti baza. Iti oferim un sistem de discount-uri de distributie si tarife de montaj foarte avantajoase.

Ai acces la un portofoliu vast de produse

Iti poti completa prorpiul portofoliu cu sute de modele de:

 1. usi de interior sau de exterior, pentru case si apartamente
 2. usi din sticla securizata
 3. sisteme culisante cu sticla securizata pentru inchiderea balcoanelor si teraselor
 4. sisteme de compartimentare spatii locuinta sau birouri, cu sticla securizata si cadre din aluminiu
 5. cabine de dus in dimensiuni custom made sau standard

Mai multe produse si servicii, mai multi clienti

Prin diversificarea ofertei tale de produse si servicii, vei atrage clienti noi pentru afacerea ta. Aduci mai aproape de comunitatea ta produsele si serviciile de care clientii tai au nevoie.

Calitate garantata, inainte de toate

Prin parteneriatul cu Rom Decor, ai acces la produse de calitate premium, provenit de la furnizori mondiali atent selectionati de noi de-a lungul anilor.

Profiti de livrare rapida si gratuita

Logistica pana la magazinul, depozitul sau clientul tau este in sarcina noastra. Avem depozite in Bucuresti si Galati si flota auto cu care putem asigura transportul rapid pana la locatia pe care o doresti. Unitatea de productie este dotata cu utilaje moderne, performante, care ne permit oferirea unor termene scurte de livrare.

Daca ti-am starnit interesul si vrei sa devii Partener Rom Decor, lasa-ne datele si vei fi contactat de un reprezentant Rom Decor:


  Sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate mai susDoresc sa fiu informat pe viitor despre Noutatile, Produsele si Promotiile din oferta Rom Decor

  [recaptcha id:ContactRecapID ]


  Sună acum
  Solicită ofertă