REGULAMENTE PROMOŢII

Articolul 1 – Organizatorul si Regulamentul oficial al Campaniei

Campania este organizata de S.C. ROM DECOR S.R.L. cu sediul in Str. Radu Negru, nr.6, Galati, judetul Galati.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari Regulamentul Campaniei este disponibil in magazinele Rom Decor si pe rom-decor.ro

 

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii

Campania se desfasoara in perioada 14.09.201925.11.2019  in toate magazinele/showroom-urile Rom Decor si online, pe rom-decor.ro

 

Articolul 3 – Dreptul si conditiile de participare

De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica avand domiciliul stabil in Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza articole din magazinele Rom Decor sau magazinul online.

 

Articolul 4. – Mecanismul Campaniei

Art.4.1. La achizitionarea usilor in perioada anterior mentionata, cumparatorul va primi un discount de pana la 40% din valoarea preturilor de lista ale produselor.

Art.4.2. Discountul nu se aplica produselor care beneficiaza de alte reduceri si nu se cumuleaza cu alte campanii promotionale. Discountul se aplica doar la usile aflate in promotie.

Discountul se aplica la semnarea contractului.

 

Atentionari speciale:

Produsele achizitionate in cadrul campaniilor promotionale nu se pot returna decat in cazul neconformitatii produsului, situatie detaliata in „Certificatul de garantie” emis de catre Organizator. In situatia in care cumparatorul solicita inlocuirea produsului din alte motive, produsul inlocuit acesta nu va mai beneficia de reducerea prevazuta in cadrul campaniei promotionale.

 

Articolul 5. Informarea publicului

Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare in magazinele Rom Decor si pe pagina dev.rom-decor.ro pe toata perioada de desfasurare. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

Articolul 6. Intreruperea campaniei promotionale

Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul paginii dev.rom-decor.ro si semnalizare in magazine.

 

Art. 7. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

Sună acum Cere ofertă