REGULAMENTE PROMOŢII

Articolul 1 – Organizatorul si Regulamentul oficial al Campaniei

Campania este organizata de S.C. ROM DECOR S.R.L. cu sediul in Str. Radu Negru, nr.6, Galati, judetul Galati.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari Regulamentul Campaniei este disponibil in magazinele Rom Decor si pe www.rom-decor.ro

 

Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii

Campania se desfasoara in perioada 31 octombrie 2018 – 05 decembrie 2018  in toate magazinele/showroom-urile Rom Decor si online, pe www.rom-decor.ro

 

Articolul 3 – Dreptul si conditiile de participare

De aceasta campanie beneficiaza orice persoana juridica sau fizica avand domiciliul stabil în Romania, care a implinit varsta de 18 ani si care achizitioneaza articole din magazinele Rom Decor sau magazinul online.

 

Articolul 4. – Mecanismul Campaniei

Art.4.1. La achizitionarea usilor PORTA in perioada anterior mentionata, cumparatorul va primi un discount de 20% din valoarea produselor specificate pe site.

Art.4.2. Discountul nu se aplica produselor care beneficiaza de alte reduceri si nu se cumuleaza cu alte campanii promotionale. Discountul se aplica doar usilor din sticla modelele: Verte Home A5, Verte Home A7, Verte Home B3, Verte Home B4, Verte Home C1, Verte Home C4, Verte Home D6, Verte Home E5, Verte Home E0, Verte Home G3, Verte Home L0, Verte Home L1, Verte Home L2, Verte Home L3, Verte Home N2.

Discountul se aplica la semnarea contractului.

 

Atentionari speciale:

Produsele achizitionate in cadrul campaniilor promotionale nu se pot returna decat in cazul neconformitatii produsului, situatie detaliata in „Certificatul de garantie” emis de catre Organizator. In situatia in care cumparatorul solicita inlocuirea produsului din alte motive, produsul inlocuit acesta nu va mai beneficia de reducerea prevazuta in cadrul campaniei promotionale.

 

Articolul 5. Informarea publicului

Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare in magazinele Rom Decor si pe pagina www.rom-decor.ro pe toata perioada de desfasurare. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament.

 

Articolul 6. Intreruperea campaniei promotionale

Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul paginii www.rom-decor.ro si semnalizare in magazine.

 

Art. 7. Litigii

In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.

Sună acum Cere ofertă