Sisteme inchideri terase si balcoane GEMINI | Rom Decor

Sistemele de inchideri terase si balcoane GEMINI

Sunt din ce on ce mai apreciate pentru avantajele pe care le prezinta. Pe langa faptul ca, practic, creeaza un spatiu in plus, ele ofera o suprafata vitrata de pana la 90%, izolare termica si fonica optima, rezistenta sporita la vant, ploi sau la impact si un aspect deosebit cladirilor.

Pot fi aplicate pe orice structura

Balcon sau terasa: tip U, unghiular sau in arcada si au dimensiuni customizabile pe suprafata disponibila. Inaltimea sticlei este de pana la 3 m, asigurand astfel o estetica de neegalat si o panorama deosebita terasei sau balconului, indiferent de tipul cladirii: locuinte private, cladiri de birouri, hoteluri, pensiuni, restaurante, cafenele, terase sau pizzerii.

La Rom Decor ai la dispozitie 3 tipuri de sisteme

Inchideri terase si balcoane, cu mecanisme glisante/culisante sau rabatabile, cu sticla securizata simpla sau dubla. Acestea incorporeaza feronerie si sisteme de glisare inteligente, brevetate de producator, care vor asigura o fiabilitate inalta, imbinare etansa, eliminarea condensului, izolare termica si fonica, siguranta maxima in exploatare.


Ai nevoie de un sistem de inchidere pentru balconul sau terasa locuintei tale?

ITI RECOMANDAM:
sistem inchideri terase balcoane
INCHIDERI TERASE SI BALCOANE
GEMINI CONFORT

Sistemele Gemini Confort sunt ideale pentru terasele si balcoanele in colturi, cu forme unghiulare sau chiar in arcada, fiind disponibile in varianta de sticla securizata, de 8 mm sau 10 mm.  Asigura suprafata vitrata de pana la 90%.
Afla mai multe avantaje ale acestor sisteme

sistem inchideri terase balcoane
INCHIDERI TERASE SI BALCOANE
GEMINI THERMO PROTECT

Sistemele de inchideri terase si balcoane Gemini Thermo Protect sunt prevăzute cu două foi de sticlă termoizolantă, cu grosimea totală de 28 mm, oferind izolare termică și protecție solară ridicată. Panourile de sticla pot avea o inaltime de pana la 2,8 m si o latime de maxim 0.8 m.
Afla mai multe avantaje ale acestor sisteme


Ai nevoie de un sistem de inchidere pentru terasa HORECA?

ITI RECOMANDAM:
sistem inchideri terase balcoane
INCHIDERI TERASE HORECA
GEMINI CONFORT

Sistemele de inchideri terase Gemini Confort sunt prevăzute cu o singura foaie de sticlă securizata, cu grosimea de 8 sau 10 mm si dimensiuni adaptate spatiului cladirii tale.

Iti oferim o varietate de modele de sticla ce pune in valoare stilul si arhitectura cladirii: sticla clara, ultra clara, colorata in masa, sablata sau printata ceramic cu un model ales sau chiar cu brandul tau.

Panourile de sticla pot avea o inaltime de pana la 2,6 m si o latime de maxim 0,8 m.

Afla mai multe avantaje ale acestor sisteme

sistem inchideri terase balcoane
INCHIDERI TERASE HORECA
GEMINI THERMO PROTECT

Sistemele Gemini Thermo Protect sunt prevazute cu doua foi de sticlă termoizolanta, cu grosimea totala de 28 mm, asigurand terasei izolare termica si protectie solara ridicata.

Poate oferi pana la de 5 ori mai mult control energetic, comparativ cu sistemul Gemini Confort, alcatuit dintr-o singura sticla. Astfel, terasa ta va fi racoroasa pe timpul verii si calduroasa iarna.

Panourile de sticla pot avea o inaltime de pana la 2,8 m si o latime de maxim 0,8 m.

Afla mai multe avantaje ale acestor sisteme

sistem inchideri terase balcoane
INCHIDERI TERASE HORECA
GEMINI SLIDE

Gemini Slide integreaza un sistem de rabatare inteligent, intr-o singura directie sau in directii duble, asigurand astfel deschidere totala sau partiala a terasei, fara profile verticale vizibile, o combinatie perfecta intre vedere panoramica, siguranta, si izolare termica si fonica.

Datorita avantajelor si proprietatilor sale, Gemini Slide sunt preferate si de catre proprietarii cladirilor rezidentiale, atat pentru inchiderile de terase cat si pentru balcoane.

Panourile de sticla pot avea o inaltime de pana la 3 m si o latime de maxim 1,5 m.

Afla mai multe avantaje ale acestor sisteme


Inspira-te din articolele de blog si afla informatii utile despre sistemele GEMINI pentru inchiderea teraselor si balcoanelor.

inchizi balconul general 1
Vrei să închizi balconul? 3 aspecte esențiale de avut în vedere

În ultimii ani, balconul a devenit mai proeminent în planurile de amenajare a apartamentelor, nu numai prin suprafața în creștere, ci și prin versatilitatea utilizării sale. Totuși, pentru a profita la maximum de acești metri pătrați suplimentar, este esențial să apelezi la o amenajare adecvată …

Citeste tot articolul

Terase lipite de casă multisezoniere: Idei de amenajare

Confortul și estetica sunt doar câteva aspecte importante de care trebuie să se țină cont atunci când se amenajează o terasă. În ultimii ani, tot mai mulți proprietari de case aleg varianta amenajării unei terase lipite de casă, o zonă superbă de relaxare și de petrecere a timpului liber, unde interiorul casei face cunoștință cu exteriorul …

Citeste tot articolul

Cât de sigur este un balcon din sticlă? 3 Aspecte Importante

Un balcon din sticlă închis cu un sistem modern de geamuri glisante poate cu siguranță îmbunătăți stilul și eleganța locuinței tale. Aceste sisteme pot fi folosite atât pentru închiderea unui balcon, cât și pentru închiderea unei terase, reprezentând o soluție modernă, dar și prietenoasă cu mediul, grație plusului de eficiență energetică oferit locuinței…

Citeste tot articolul


Galerie Video

play icon
play icon
play icon

Vezi proiectele noastre de referinta pentru inchideri balcoane si terase cu sisteme glisante sau rabatabile.

Sună acum
Solicită ofertă