Sisteme inchideri terase si balcoane GEMINI

Sistemele de inchideri terase si balcoane GEMINI

Sunt din ce on ce mai apreciate pentru avantajele pe care le prezinta. Pe langa faptul ca, practic, creeaza un spatiu in plus, ele ofera o suprafata vitrata de pana la 90%, izolare termica si fonica optima, rezistenta sporita la vant, ploi sau la impact si un aspect deosebit cladirilor.

Pot fi aplicate pe orice structura

Balcon sau terasa: tip U, unghiular sau in arcada si au dimensiuni customizabile pe suprafata disponibila. Inaltimea sticlei este de pana la 3 m, asigurand astfel o estetica de neegalat si o panorama deosebita terasei sau balconului, indiferent de tipul cladirii: locuinte private, cladiri de birouri, hoteluri, pensiuni, restaurante, cafenele, terase sau pizzerii.

La Rom Decor ai la dispozitie 3 tipuri de sisteme

Inchideri terase si balcoane, cu mecanisme glisante/culisante sau rabatabile, cu sticla securizata simpla sau dubla. Acestea incorporeaza feronerie si sisteme de glisare inteligente, brevetate de producator, care vor asigura o fiabilitate inalta, imbinare etansa, eliminarea condensului, izolare termica si fonica, siguranta maxima in exploatare.


Ai nevoie de un sistem de inchidere pentru balconul sau terasa locuintei tale?

ITI RECOMANDAM:
sistem inchideri terase balcoaneINCHIDERI TERASE SI BALCOANE
GEMINI CONFORT

Sistemele Gemini Confort sunt ideale pentru terasele si balcoanele in colturi, cu forme unghiulare sau chiar in arcada, fiind disponibile in varianta de sticla securizata, de 8 mm sau 10 mm.  Asigura suprafata vitrata de pana la 90%.
Afla mai multe avantaje ale acestor sisteme

sistem inchideri terase balcoaneINCHIDERI TERASE SI BALCOANE
GEMINI THERMO PROTECT

Sistemele de inchideri terase si balcoane Gemini Thermo Protect sunt prevăzute cu două foi de sticlă termoizolantă, cu grosimea totală de 28 mm, oferind izolare termică și protecție solară ridicată. Panourile de sticla pot avea o inaltime de pana la 2,8 m si o latime de maxim 0.8 m.
Afla mai multe avantaje ale acestor sisteme


Ai nevoie de un sistem de inchidere pentru terasa HORECA?

ITI RECOMANDAM:
sistem inchideri terase balcoaneINCHIDERI TERASE HORECA
GEMINI CONFORT

Sistemele de inchideri terase Gemini Confort sunt prevăzute cu o singura foaie de sticlă securizata, cu grosimea de 8 sau 10 mm si dimensiuni adaptate spatiului cladirii tale.

Iti oferim o varietate de modele de sticla ce pune in valoare stilul si arhitectura cladirii: sticla clara, ultra clara, colorata in masa, sablata sau printata ceramic cu un model ales sau chiar cu brandul tau.

Panourile de sticla pot avea o inaltime de pana la 2,6 m si o latime de maxim 0,8 m.

Afla mai multe avantaje ale acestor sisteme

sistem inchideri terase balcoaneINCHIDERI TERASE HORECA
GEMINI THERMO PROTECT

Sistemele Gemini Thermo Protect sunt prevazute cu doua foi de sticlă termoizolanta, cu grosimea totala de 28 mm, asigurand terasei izolare termica si protectie solara ridicata.

Poate oferi pana la de 5 ori mai mult control energetic, comparativ cu sistemul Gemini Confort, alcatuit dintr-o singura sticla. Astfel, terasa ta va fi racoroasa pe timpul verii si calduroasa iarna.

Panourile de sticla pot avea o inaltime de pana la 2,8 m si o latime de maxim 0,8 m.

Afla mai multe avantaje ale acestor sisteme

sistem inchideri terase balcoaneINCHIDERI TERASE HORECA
GEMINI SLIDE

Gemini Slide integreaza un sistem de rabatare inteligent, intr-o singura directie sau in directii duble, asigurand astfel deschidere totala sau partiala a terasei, fara profile verticale vizibile. Sticla poate fi simpla sau dubla, in functie de gradul de confort termic dorit.

Datorita avantajelor si proprietatilor sale, Gemini Slide sunt preferate si de catre proprietarii cladirilor rezidentiale, atat pentru inchiderile de terase cat si pentru balcoane.

Panourile de sticla pot avea o inaltime de pana la 3 m si o latime de maxim 1,5 m.

Afla mai multe avantaje ale acestor sisteme


Inspira-te din articolele de blog si afla informatii utile despre sistemele GEMINI pentru inchiderea teraselor si balcoanelor.

inchidere balcon cu geamuri glisante
De ce să „zidești” balconul? Închide-l cu un sistem modern de geamuri glisante!

Pentru a profita de mai mult spatiu, chiar si in timpul sezonului rece sau pe timp de vreme rea, oamenii aleg sa isi inchida balconul cu tot felul de sisteme disponibile pe piata si sa le transforme, de cele mai multe …

Citeste tot articolul

inchideri balcoane, rom decor
Ce trebuie să ai în vedere pentru închiderea balconului ?

Omul modern are nevoie de tot mai mult spatiu si de aceea cauta in permanenta solutii privind amenajarea locuintei sale. Dintre cele mai populare se pot mentiona alegerea mobilierului minimalist, optarea pentru pereti in nuante deschise si inlocuirea vechilor usi cu modele glisante, capabile sa economiseasca spatiu …

Citeste tot articolul

inchideri terase sticla termoizolanta
Ce trebuie să știi despre închiderea terasei cu sticlă termoizolantă

Sistemele de inchidere a teraselor din sticla termoizolanta reprezinta solutii moderne, care-si dovedesc eficienta atat in sezonul rece, cat si in sezonul cald. Versatilitatea este una dintre principalele caracteristici ale acestora si, alaturi de aspectul deosebit, de rezistenta mare la intemperii si de gradul de izolare …

Citeste tot articolul


Galerie Video

play icon
play icon
play icon

Vezi proiectele noastre de referinta pentru inchideri balcoane si terase cu sisteme glisante sau rabatabile.

Sună acum
Solicită ofertă