Despre noi - De ce suntem cei mai buni ? | Rom Decor

DESPRE NOI - MISIUNEA COMPANIEI

Misiunea companiei este aceea de a oferi servicii de incredere prin ofertare corecta, calitate pentru lucrarile efectuate, promptitudine in abordarea fiecarei solicitari utilizand materiale conforme cu cele mai inalte standarde.

VIZIUNEA COMPANIEI

Viziunea companiei este aceea de a se diferentia de multitudinea societatilor concurente care produc si vand cu preturi foarte mici si nu ofera calitate. Nu practicam cele mai mici preturi, dar cu siguranta oferim cel mai bun raport calitate-pret.

Incepand cu anul 2003, interesul companiei s-a indreptat catre proiectele rezidentiale, reusind sa ne surprindem clientii cu cele mai sofisticate idei si propuneri. Lucrarile pe care le executam sunt investitii pentru o viata! Clientii Rom Decor sunt atrasi de faptul ca pot colabora cu o singura companie pentru a achizitiona mai multe produse. Astfel, ei economisesc timp si bani.

Rom Decor ofera astazi servicii de calitate premium pentru constructia dumneavoastra. Va oferim de la sisteme de tamplarie pvc Salamander, rulouri exterioare, usi de interior, amenajari din sticla securizata cu sisteme performante de feronerie, folosite in cele mai moderne abordari.

Toate produsele beneficiaza de montaje profesionale, executate de echipe specializate pentru fiecare tip de lucrare.

DE CE SĂ CUMPERI DE LA NOI ?

SOLUŢII TEHNICE

Solutii tehnice si estetice pentru orice dimensiune şi incapere

CALITATE

Feronerie si sisteme de glisare de inalta calitate şi rezistenţa ridicata

GARANŢIE

10 ani garanţie la cabinele de duş si 5 ani garanţie la uşi

CE SPUN CLIENŢII DESPRE NOI

Am achizitionat usile de interior de la Rom Decor deoarece am primit pretul cel mai avantajos. Cautam o solutie pentru a beneficia de cat mai mult spatiu si mi-a fost recomandata o usa glisanta de care sunt foarte multumita. Deasemenea, a contat foarte mult si faptul ca montajul a fost facut de o echipa autorizata Porta si am primit 5 ani garantie.

La Romdecor am gasit atat usile pe care ni le doream pentru apartamentul nostru cat si personalul calificat pentru a ne ajuta la alegerea si montajul acestora.
Serviciile si produsele oferite au fost la cel mai bun raport pret/calitate si recomandam cu caldura Romdecor.

Sună acum
Solicită ofertă