Ferestre casa şi Tamplarie PVC | Rom Decor Uşi Ferestre

Ferestre casa şi Tamplarie PVC

Știi foarte bine faptul că ferestrele reprezintă o investiție importantă, iar alegerea lor trebuie efectuată în funcție de un număr mai mare de factori, nu doar de aspect. Fie că ești în căutarea unor ferestre de termopan sau a unora din lemn, este important ca atât materialul în sine, cât și sistemul de funcționare, să garanteze o protecție sporită și, desigur, o rezistență deosebită în timp.

La Rom Decor ai la dispoziție o gamă variată de ferestre din lemn stratificat și ferestre de termopan, create cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generație. Ferestrele din lemn stratificat rezistent (stejar sau molid) se remarcă prin sistemele ce asigură o instalare ușoară, fiind ideale atât construcțiilor clasice, cât și celor cu arhitectură tradițională. Cele din PVC, pe de altă parte, se potrivesc mai bine stilului modern sau Art Deco.

La Rom Decor ferestrele din termopan se remarcă nu doar prin proprietățile excelente de izolare termică, ci și prin designul inovativ, putându-se opta pentru modele foliate pe una sau ambele părți, al căror aspect plăcut este însoțit de un grad înalt de protecție împotriva razelor UV, vântului, ploii și zgomotelor. Dacă nu știi sigur ce alegere să faci între ferestrele din lemn sau cele din termopan, solicită opinia specialiștilor Rom Decor! Te vom consilia Gratuit pentru ca tu să faci cea mai potrivită alegere, adaptată nevoilor tale și bugetului de care dispui!

FERESTRE PVC CLASIC

ferestre si tamplarie pvc clasic
SISTEM NOU

PREȚURI AVANTAJOASE

FERESTRE PVC MODERN

ferestre si tamplarie pvc modern
SISTEM NOU

PREȚURI AVANTAJOASE

LEMN TRIPLUSTRATIFICAT

tamplarie pvc si lemn triplustratificat
SISTEM NOU

PREȚURI AVANTAJOASE

Sună acum
Solicită ofertă