3 motive să alegi o ușă metalică pentru locuința ta
Categorie: usi de exterior Etichete: ,

Ușa de la intrare este o componentă importantă a locuinței tale. Nu numai că este primul lucru care întâmpină oaspeții, dar este și prima linie de apărare împotriva intemperiilor. Alegerea ușii de la intrare potrivite are un impact nu numai asupra stilului și esteticii casei tale, ci și asupra eficienței energetice și securității acesteia.

În acest articol, vom explora principalele avantajele ale uneia dintre cele mai de încredere opțiuni pentru ușa de intrare, și anume ușa metalică.

Ușă metalică pentru intrare în locuință

SteelSAFEwejsciowe RC3 AntracytStruktura klamkaSafe arn Porta RN
Ușă metalică Porta Door Steel SAFE de la Rom Decor

Ușile metalice oferă o rezistență și durabilitate sporită, acestea reprezentând o opțiune premium în materie de uși de intrare. Dar totuși, ce este atât de special la o ușă metalică?

Ușa metalică – 3 aspecte esențiale

Eficiența energetică

Este evident că una dintre funcțiile principale ale unei uși de intrare este aceea de a fi punctul prin care cineva poate accesa o încăpere. Dar o ușă în general, nu se limitează doar la acest aspect, existând și alte roluri pe care le îndepliniește. Unul dintre acestea este scopul de a oferi structurii un grad mai mare de eficiență energetică, în funcție de construcția ușii.

Ușile metalice reprezintă o opțiune cu o eficiență superioară pentru maximizarea cantității de energie care este reținută în interiorul locuinței tale.

Există câteva caracteristici distincte care contribuie la eficiența energetică sporită pe care o are o ușă metalică. Un exemplu bun este ușa Porta Steel SAFE de la Rom Decor, o ușă cu grosimea de 54 mm realizată cu plăci din oțel laminate PVC. Miezul acestei uși este din polistiren expandat cu amestec de grafit sau umplutură de vată minerală – aceste elemente fiind aplicate într-un proces foarte meticulos și precis menit să asigurare rezultate optime.

Un alt detaliu important este reprezentat de combinația perfectă dintre tocul de oțel Thermo și pragul termic, o combinație ce reduce coeficientul de transfer de căldură al ușii, sporind astfel capacitatea ușii de retenție și economisre a energiei.

Siguranța oferită de o ușă metalică

Când te gândești la metal, care este primul lucru care îți vine în minte? Rezistența trebuie să fie acolo sus în primele trei caracteristici pe care le-ai lua imediat în considerare. Și acesta ar fi un lucru foarte important de luat în calcul, întrucât o ușă metalică pentru intrare este extrem de puternică și durabilă.

Spre exemplu, ușa metalică STEEL SAFE de la Rom Decor are în componența sa 2 broaște independente, trei balamale din 3 elemente și 4 bolțuri pasive antifurt, componente ce contribuie la o protecție antiefracție sporită.

Durabilitatea ușilor metalice

Pe lângă faptul că sunt extrem de sigure, ușile de intrare metalice se dovedesc a fi unele dintre cele mai durabile de pe piață. Aceste uși robuste sunt construite pentru a rezista la intemperii, dar și la utilizări intense.

În comparație cu o ușă metalică, un lucru care trebuie luat în considerare în cazul ușilor din lemn este predispoziția lor de a se deforma. O ușă metalică de calitate nu va avea niciodată aceste probleme, indiferent de nivelul de umiditate al aerului.

O ușă metalică are, de asemenea, cea mai mare toleranță la condițiile meteorologice generale, putând rezista fără probleme la cele mai violente furtuni, ploi și rafale de vânt.

Concluzie

O ușă metalică este o soluție ideală dacă îți dorești o ușă durabilă, sigură. și care sa contribuie la eficiența energetică a locuinței tale. Iar la Rom Decor îmbinăm aceste aspecte cu eleganța pentru a-ți oferi cele mai moderne soluții.

Consultanții nostri sunt gata oricând să te ajute să iei cele mai bune decizii pentru proiectul tău. Îi poți contacta chiar acum.

Suntem si pe Facebook! Dă un like paginii noastre AICI pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și promoții de la Rom Decor.

5/5 - (2 votes)

Distribuie acest articol


Sună acum
Solicită ofertă