Descoperă sistemul AluFrames: Excelența în designul ușilor culisante pentru spații moderne | Rom Decor
Categorie: amenajari interioare, usi din sticla, usi interior Etichete: , ,

Ai ales să explorezi sistemul AluFrames, vârful de lance în tehnologia ușilor culisante, oferind o soluție elegantă și eficientă pentru spațiile moderne. Creat pentru a răspunde cerințelor din ce în ce mai complexe ale designului contemporan, AluFrames este mai mult decât un simplu sistem de uși – este o revoluție în modul în care interacționăm cu spațiile în care trăim și lucrăm.

Acest articol te va ghida prin caracteristicile avansate, beneficiile remarcabile și opțiunile diversificate disponibile ale acestui sistem inovator, demonstrând cum AluFrames poate transforma orice încăpere într-o operă de artă funcțională și estetică.

Caracteristici principale ale sistemului AluFrames

Sistemul AluFrames pentru uși de sticlă
Sistemul AluFrames pentru uși din sticlă
  • Compatibilitate și versatilitate: AluFrames se adaptează nevoilor tale diverse, fiind disponibil în variante pentru uși din lemn și uși din sticlă. Pentru ușile din lemn, sistemul poate fi integrat cu seria Evolution, care oferă un sistem de culisare cu suport ascuns, și seria Classic, cu suport standard. Pentru ușile din sticlă, AluFrames utilizează clemele din seria Vetro 24 și Vetro 40, ce permit montajul fără perforarea sticlei.
  • Capacitate de încărcare: Cu o capacitate maximă de suport de 80 kg, AluFrames este ideal pentru uși de dimensiuni mari, oferind stabilitate și durabilitate.
  • Instalare simplificată: Unul dintre cele mai mari avantaje ale sistemului AluFrames este instalarea ușoară. Sistemul permite o inspecție și întreținere facilă, fiind posibilă demontarea rapidă a ușii fără a afecta structura peretelui.

Beneficii tehnologice oferite de sistemul AluFrames

  • Sistemul Push Magnetic: Această funcționalitate inovatoare asigură o închidere lină a ușii și facilitarea deschiderii acesteia când este complet deschisă. Tehnologia magnetică integrată contribuie la o experiență de utilizare superioară, crescând confortul în utilizarea zilnică.
  • Ușurință în întreținere și accesibilitate: Datorită designului inteligent, sistemul AluFrames permite accesul facil pentru întreținere și reparații, ceea ce este esențial pentru durabilitatea pe termen lung a instalației.

Opțiuni de finisaj și accesorii

Sistemul AluFrames pentru uși din lemn
Sistemul AluFrames pentru uși din lemn

AluFrames oferă o gamă largă de finisaje, inclusiv aluminiu brut, argint anodizat și negru anodizat, oferind astfel opțiuni pentru a se potrivi oricărui design interior. În plus, sistemul include diverse accesorii care îmbunătățesc funcționalitatea și estetica, cum ar fi amortizoarele Fluid și rulmenții cu bile, care asigură o mișcare lină și silențioasă a ușilor.

Cum alegi sistemul AluFrames potrivit

Prin eliminarea nevoii de spațiu pentru deschiderea tradițională a ușilor, acest sistem este ideal pentru încăperi cu spațiu limitat sau pentru spații în care se dorește maximizarea utilizării spațiului disponibil – precum: nișe, debarale, dressinguri sau chiar și băi, dormitoare, birouri sau bucătării.

La alegerea unui sistem AluFrames, este important să iei în considerare dimensiunea și greutatea ușii, precum și stilul de design al spațiului. Consultă gama de kituri complete disponibile, care includ toate componentele necesare pentru o instalare reușită. Este recomandat să colaborezi cu un profesionist pentru montaj, pentru a asigura maximizarea performanței și durabilității sistemului.

Sistemul AluFrames creat de Terno Scorrevoli este o soluție excelentă propusă de Rom Decor pentru cei care caută eficiență, estetică și funcționalitate într-un singur pachet. Datorită designului său inovator și caracteristicilor tehnologice avansate, AluFrames se distinge ca fiind alegerea perfectă pentru orice proiect de design interior modern. Alege sistemul AluFrames pentru a adăuga valoare și confort locuinței sau spațiului tău comercial.

Terno Scorrevoli este un producător italian recunoscut pentru calitatea și inovația produselor sale, cu numeroase patente în domeniul sistemelor de culisare pentru uși din lemn sau din sticlă, iar RomDecor este partener autorizat TernoScorrevoli în România.

Concluzie

În concluzie, sistemul AluFrames reprezintă o combinație ideală de formă și funcționalitate, aducând inovația și tehnologia italiană direct în casa sau biroul tău. Optând pentru AluFrames, alegi o soluție de top pentru uși culisante, asigurându-te că fiecare detaliu este perfect executat pentru nevoile și stilul tău unic.

Dacă ești în căutarea unor uși pentru locuința ta, echipa Rom Decor îți stă la dispoziție cu o gamă variată de produse eficiente Terno Scorrevoli și alte soluții personalizate pentru proiectul tău de amenajare. Contactează-ne!

Suntem și pe Facebook! Pentru a fi la curent cu noutăți despre produsele Rom Decor, nu uita să dai un like paginii noastre aici.

Rate this post

Distribuie acest articol


Sună acum
Solicită ofertă