Inovația Selfie: Sisteme mecanice pentru uși glisante cu închidere automată | Rom Decor

În căutarea inovațiilor care aduc confort și eficiență în lumea amenajărilor, Terno Scorrevoli a dezvoltat două soluții mecanice de ultimă generație pentru ușile glisante, indiferent că discutăm despre uși din lemn sau uși din sticlă. Selfie este un sistem inovator pentru uși glisante cu închidere automată care nu necesită dispozitive electronice, deschizând astfel noi perspective pentru amenajările interioare.

Sistem Selfie pentru uși glisante cu închidere automată – Uși realizate din Lemn

Sistemul Selfie a fost conceput cu atenție pentru a se potrivi perfect cu uși glisante din lemn. Cu o grosime maximă a ușii de 45 mm și o lățime cuprinsă între 650 și 1200 mm, acesta se adaptează cu ușurință la diverse configurații de uși . Cu o greutate maximă suportată de 80 kg, Selfie oferă închidere automată și un nivel de confort impresionant.

Unul dintre aspectele remarcabile ale sistemului Selfie este funcția sa de închidere automată, dac care nu necesita dispozitive electronice. Cu ajutorul amortizoarelor Fluid, dar și a mecanismului său gravitațional, Selfie transformă închiderea ușii într-o experiență simplă și elegantă. Nu mai este nevoie de efort fizic pentru a închide ușa; sistemul pentru uși glisante cu închidere automată preia această sarcină și o realizează cu o mișcare lină și precisă.

Sistemul pentru uși glisante cu închidere automată Selfie incorporează și amortizoarele revoluționare Fluid
Sistemul pentru uși glisante cu închidere automată Selfie incorporează și amortizoarele revoluționare Fluid

Compatibilitatea cu gama Classic de suporturi de prindere oferă un nivel suplimentar de funcționalitate sistemului Selfie. Această gamă integrează tehnologia Fluid, care face ca mișcarea ușii să fie și mai ușoară și mai silențioasă. Astfel, ușa devine nu doar un element funcțional, ci și un element de design elegant în orice spațiu.

Sistem Selfie pentru uși glisante cu închidere automată – Uși realizate din Sticlă

Pentru ușile din sticlă, Terno Scorrevoli a creat o versiune specializată a sistemului Selfie. Această variantă se potrivește perfect cu ușile din sticlă, având o grosime maximă între 8 și 12,7 mm și o lățime cuprinsă între 650 și 1200 mm. Așa cum este și cazul variantei pentru ușile din lemn, aceasta suportă o greutate maximă de 80 kg.

Sistem pentru uși glisante cu închidere automată Selfie de la Terno Scorrevoli
Sistem pentru uși glisante cu închidere automată Selfie de la Terno Scorrevoli

Sistemul Selfie pentru uși glisante cu închidere automată realizate din sticlă se remarcă prin aceeași funcție impresionantă de închidere care nu necesită componente electronice. Cu utilizarea amortizoarelor Fluid și a mecanismului său, Selfie face ca închiderea ușilor din sticlă să fie silențioasă și ușoară.

Acest sistem pentru uși din sticlă este disponibil cu sistemele noastre Vetro 24, Vetro 40 și Pronto, care integrează tehnologia Fluid inovatoare. Cu ajutorul acestor sisteme, mișcarea de deschidere și închidere devine mai fluidă, eliminând necesitatea oricărui efort suplimentar. Astfel, sistemul Selfie pentru uși glisante cu închidere automată oferă un nivel superior de confort în utilizarea ușilor din sticlă.

Beneficiile sistemului Selfie pentru uși cu închidere automată

Indiferent de tipul de uși pe care le utilizați, beneficiile sistemului Selfie sunt evidente:

  1. Confort sporit: Selfie face ca închiderea ușii să fie o experiență fără efort. Utilizatorii nu mai trebuie să depună efort pentru a trage sau a împinge ușa pentru a o închide.
  2. Estetică modernă: Sistemul Selfie adaugă un plus de eleganță și modernitate oricărui spațiu în care este instalat. Mișcarea fluidă a ușii este un element de design impresionant.
  3. Durabilitate: Componentele de înaltă calitate și tehnologia avansată asigură durabilitatea sistemului Selfie, ceea ce înseamnă că acesta va oferi beneficii pe termen lung.

Concluzie

Sistemul pentru uși glisante cu închidere automată Selfie reprezintă o inovație tehnologică excepțională în lumea ușilor de interior. Cu versiuni specializate atât pentru uși din lemn, cât și pentru uși din sticlă, acest sistem oferă închidere automată fără a necesita dispozitive electronice, aducând un plus de confort în orice spațiu.

De la uși din lemn clasice la uși moderne din sticlă, Selfie transformă experiența utilizatorilor prin mișcări fluide, eficiente și fără efort, iar ușile devin nu doar simple elemente funcționale, ci și expresii ale tehnologiei și designului de ultimă generație. Cu o flexibilitate crescută în montaj și cu opțiuni de compatibilitate cu diverse sisteme, Selfie este alegerea perfectă pentru cei care caută soluții avansate și elegante pentru ușile glisante.

Specialiștii Rom Decor oferă soluții personalizate și consultanță gratuită pentru o gamă variată de uși de interior, uși din sticlă și compartimentări cu panouri din sticlă securizată, toate pentru ca tu să-ți poți duce cu succes proiectul de amenajare interioară la bun sfârșit.

Nu sta pe gânduri și contactează-ne chiar astăzi!

Știai că suntem și pe Facebook? Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile, nu uita să dai un like Paginii Noastre.

5/5 - (1 vote)

Distribuie acest articol


Sună acum
Solicită ofertă