Stilul Loft în designul interior industrial - Tendințe pentru 2024 | Rom Decor
Categorie: amenajari interioare, usi din sticla, usi interior Etichete: ,

Într-un peisaj al designului interior în continuă evoluție, stilul loft rămâne un magnet pentru cei ce își doresc o estetică modernă, dar în același timp autentică. Anul 2024 aduce cu sine noi abordări și reinterpretări ale acestei tendințe, oferind oportunități unice de a integra farmecul industrial în spațiul interior.

Stilul Loft – O călătorie în atmosfera post-industrială

Stilul loft, un trend global în designul interior, propune o atmosferă crudă și contemporană. Elemente precum sticla, oțelul, și betonul arhitectural, culorile gri și spațiile deschise, transformă un interior într-o poveste despre vremurile post-industriale ale anilor ’50 și ’60 din Statele Unite. Cărămida roșie, cablurile vizibile și ferestrele mari completează tabloul, oferind o cantitate de lumină sporită în spațiul locuinței.

Materiale și palete cromatice pentru stilul loft

Materiale autentice pentru atmosferă unică

Pentru a crea cu adevărat o atmosferă potrivită pentru stilul loft din propria locuință, optează pentru materiale precum betonul arhitectural, cărămida (roșie sau albă), oțelul și sticla. În 2024, designerii îndrăznesc să introducă elemente de lemn și textile cu modele geometrice, aducând o căldură subtilă în apartamentele decorate în stil industrial.

Un ansamblu armonios de lemn și metal

Locuințele în stilul vechilor lofturi americane abundă în mobilier de lemn, perfect echilibrat cu austeritatea cărămizii gri și a betonului arhitectural. Mobilierul simplu, realizat din paleți, sticlă sau metal, împreună cu detalii precum perne decorative și plante vii, adaugă acel strop de căldură necesar.

Ușile Porta Glass, o alegere ideală pentru amenajări în stilul loft industrial.
Ușile Porta Glass, o alegere ideală pentru amenajări în stilul loft sau industrial.

Ușile de sticlă din colecția PORTA GLASS sau pereții despărțitori sunt alegeri inspirate pentru a delimita spațiile fără a compromite atmosfera post-industrială.

Iluminat în stil industrial – Lumina care transformă

Chiar dacă interioarele în stil industrial beneficiază de lumină naturală, lămpile bine alese completează atmosfera în serile târzii. Forme minimalist-brute, cum ar fi conurile sau sferele, precum și becurile suspendate liber de cabluri de tavan adaugă accente moderne.

În 2024, coprpurile de iluminat în culori precum cupru, alb sau negru sunt opțiuni interesante pentru a aduce un plus de eleganță.

Ușile Porta Loft – Elementul cheie al designului

Formă simplă, sticlă și nuanțe de gri – acestea sunt principiile căutării ușilor perfecte pentru un interior în stilul loft. În interioarele post-industriale, poți să asortezi culorile ușilor cu cele ale pereților, aducând armonie în spațiu. Alternativ, poți juca cu contrastul, alegând uși albe pentru a ilumina interiorul dacă pereții sunt gri închis.

Porta Loft - o opțiune excelentă pentru stilul loft sau industrial
Porta Loft – o opțiune excelentă pentru stilul loft sau industrial

Indiferent dacă optezi pentru o formă simplă, pentru sticlă sau diverse nuanțe și finisaje ale canatului, ușile PORTA LOFT urmăresc principii de design care să se integreze armonios într-un interior amenajat în stilul loft. Acestea reprezintă o alegere inspirată pentru cei care doresc să aducă un plus de eleganță și funcționalitate spațiului lor.

La planificarea aranjamentului unui apartament în stil loft, prioritatea este să te simți bine în spațiu. Adaugă accente calde, așezând fotografii de familie, tablouri și perne decorative cu imprimeuri inedite. Un covor moale într-o culoare distinctivă și plante vii completează peisajul, aducând un joc captivant de contrast în spațiul tău.

Fiecare detaliu, de la alegerea culorilor până la designul minimalist, contribuie la crearea unui spațiu autentic și plin de rafinament.

Promoția lunii Ianuarie

Nu rata promoția lunii Ianuarie care îți aduce reduceri de 20% la uși Porta Doors din gama Vector, Verte Home, Londra și Royal. Află toate detaliile despre promoția noastră AICI.

Concluzie

În concluzie, introducerea stilului loft în propriul cămin în 2024 nu este doar o alegere estetică, ci o declarație de personalitate și o investiție în confort și durabilitate.

Fiecare element adăugat, de la mobilierul de lemn până la ușile de interior, contribuie la conturarea unui mediu distinct și autentic, reprezentativ pentru spiritul modern al stilului loft în evoluție constantă. Așadar, îmbrățișează farmecul stilului loft și transformă-ți casa într-un sanctuar al eleganței și autenticității în 2024.

Specialiștii Rom Decor oferă soluții personalizate și consultanță gratuită pentru o gamă variată de uși de interior, uși din sticlă și compartimentări cu panouri din sticlă securizată, toate pentru ca tu să-ți poți duce cu succes proiectul de amenajare interioară la bun sfârșit.

Nu sta pe gânduri și contactează-ne chiar astăzi!

Știai că suntem și pe Facebook? Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile, nu uita să dai un like Paginii Noastre.

Rate this post

Distribuie acest articol


Sună acum
Solicită ofertă