Ușile glisante - Funcționalitate și estetică într-un singur sistem
Categorie: amenajari interioare, usi interior Etichete: ,

Ușile glisante sunt un element inovator și practic în designul interior modern, aducând o combinație perfectă între funcționalitate și estetică. Ele sunt o alternativă elegantă și eficientă la ușile tradiționale cu deschidere din balamale și sunt tot mai populare în amenajarea locuințelor, birourilor și spațiilor comerciale.

Acestea oferă multiple avantaje, cum ar fi economia de spațiu, ușurința în utilizare și un aspect minimalist care se integrează armonios în orice stil de interior. De la uși glisante pentru băi și bucătării, la încăperi spațioase ce necesită separare, aceste sisteme sunt adaptabile la diverse nevoi și preferințe.

Fie că sunt realizate din lemn sau sticlă, ușile glisante adaugă un plus de eleganță și modernitate spațiului, transformându-l într-un loc plăcut și funcțional.

Avantaje oferite de ușile glisante

Ușile glisante, o alegere excelentă pentru locuința ta
Ușile glisante, o alegere excelentă pentru locuința ta

Economie de Spațiu

Unul dintre principalele avantaje ale ușilor glisante este economia de spațiu pe care o aduc într-o locuință. Ele sunt ideale pentru spațiile mici, precum băile sau bucătăriile, unde ușile tradiționale ar ocupa prea mult spațiu la deschidere.

Eleganță și Estetică

Ușile glisante adaugă o notă de eleganță și modernitate interiorului. Designul lor simplu și minimalist se integrează ușor în orice decor, oferind o linie curată și atrăgătoare.

Confort și Ușurință în Utilizare

Ușile culisante se deplasează lin pe șină, ceea ce le face foarte ușor de utilizat, mai ales în spațiile cu trafic intens. Sistemul de glisare poate fi conceput pentru a asigura o închidere faiclă și silențioasă.

Varietate de Materiale și Finisaje

Sistemele de uși glisante sunt disponibile într-o varietate de modele, finisaje și materiale precum lemnul sau sticla. Astfel, puteți alege un sistem care să se potrivească perfect cu designul interior al locuinței.

Versatilitate

Ușile glisante pot fi folosite în diferite încăperi ale casei, inclusiv dormitoare, holuri, dulapuri încorporate sau chiar ca separator de încăperi.

Magic2 – Un sistem inovator de uși glisante Invizibile

Sistemul inovator pentru ușile glisante TernoScorrevoli Magic 2 de la Rom Decor
Sistemul inovator TernoScorrevoli Magic 2 pentru ușile glisante de la Rom Decor

Unul dintre cele mai inovatoare și avansate sisteme pentru ușile glisante oferit de Rom Decor este Magic2. Acest sistem este realizat de Terno Scorrevoli, un producător cu o bogată tradiție italiană în designul de feronerie și sisteme pentru uși și compartimentări cu panouri din sticlă.

Dar totuși ce face acest sistem să fie atât de special?

Design Invizibil

Ușă glisantă dotată cu sistem Terno Scorrevoli Magic 2 de la Rom Decor
Ușă glisantă dotată cu sistem Terno Scorrevoli Magic 2 de la Rom Decor

Magic2 se remarcă prin designul său invizibil, care îl face să fie o alegere perfectă pentru proiectele de design minimalist. Acest sistem nu necesită prezența unor elemente vizibile în jurul ușii, permițându-ți să creezi un aspect curat și elegant pentru interiorul locuinței tale.

Sistem de Amortizare Fluidă

Unul dintre punctele forte ale sistemului Magic2 este soluția „Fluid dampers” integrată recent, care asigură o închidere lină și ușoară a ușii. Această soluție oferă o cursă de amortizare de 50 mm, reducând impactul brusc al închiderii și prevenind deteriorarea ușii în timp. Amortizoarele inerțiale, poziționate lateral între rulmenți și suportul rigid corespunzător, permit roților să se deplaseze uniform sprijinindu-se pe șină, chiar și în cazul unor defecte ale pereților sau instalării necorespunzătoare a șinei însăși.

Aceste inovații permit eliminarea vibrațiilor în timpul mișcării, reducând zgomotul funcțional și garantând cea mai bună calitate de alunecare posibilă.

Grație tehnologiilor avansate, ușile glisante echipate cu sisteme Magic2 oferă nu doar o funcționalitate superioară, ci și o experiență de utilizare plăcută și lipsită de disconfort.

Ajustări Avansate ale Ușii

Magic2 se evidențiază prin posibilitățile sale avansate de ajustare a ușii. Prin intermediul unor sisteme brevetate, acestea permit ajustarea înălțimii ușii de la podea, ajustarea micrometrică a distanței dintre ușă și perete și ajustarea micrometrică din punct de vedere paralel al ușii față de perete. Aceste opțiuni de ajustare facilitează instalarea ușii și permit compensarea eventualelor neregularități ale peretelui.

Componente de Înaltă Calitate

Magic2 utilizează componente de înaltă calitate, cum ar fi ghidajul silențios din Zamak și roțile inferioare brevetate. Ghidajul silențios asigură o glisare lină și fără zgomote neplăcute, iar roțile inferioare au un sistem patentat de suspensie cu arc, conferindu-le o durabilitate crescută și o calitate superioară de culisare.

Concluzie

Ușile glisante aduc un plus de funcționalitate și eleganță oricărui interior, fiind o alegere populară în designul modern al locuințelor și spațiilor comerciale. Magic2, dezvoltat de Terno Scorrevoli, este un sistem inovator pentru ușile glisante, care se remarcă prin designul său invizibil, funcționalitatea avansată și calitatea superioară a componentelor.

Dacă ești în căutare de soluții pentru uși glisante de înaltă calitate și cu un design modern, Magic2 este cu siguranță o opțiune demnă de luat în considerare.

Specialiștii Rom Decor oferă soluții personalizate și consultanță gratuită pentru o gamă variată de uși de interior, uși din sticlă și compartimentări cu panouri din sticlă securizată, toate pentru ca tu să-ți poți duce cu succes proiectul de amenajare interioară la bun sfârșit.

Nu sta pe gânduri și contactează-ne chiar astăzi!

Știai că suntem și pe Facebook? Pentru a rămâne la curent cu toate noutățile, nu uita să dai un like Paginii Noastre.

5/5 - (3 votes)

Distribuie acest articol


Sună acum
Solicită ofertă