Terasă deschisă lipită de casă : 3 aspecte esențiale | Rom Decor
Categorie: amenajari interioare, inchideri terase/balcoane Etichete:

Într-o lume în continuă schimbare, amenajările teraselor devin din ce în ce mai sofisticate la noi în țară. Această extensie elegantă a casei tale poate aduce o multitudine de beneficii, de la relaxare la socializare și chiar la transformarea spațiului tău exterior într-un loc magic. Hai să descoperim de ce o terasă deschisă lipită de casă este alegerea perfectă pentru a-ți valorifica curtea sau grădina, și ce poți face pentru a transforma complet terasa ta astfel încât să te bucuri  de o experiență cu adevărat unică.

Ce este o terasă deschisă lipită de casă

O terasă deschisă lipită de casă . Sursa: https://www.thisoldhouse.com/patios/22650246/pergola-ideas
Terasă deschisă lipită de casă. Sursa: Thisoldhouse

Pentru a începe, haidem să clarificăm ce înseamnă o terasă deschisă lipită de casă. Aceasta este o extensie a casei tale care este situată în mod direct lângă peretele exterior al acesteia. Poate fi acoperită sau descoperită, având de obicei un acoperiș, o pergolă sau un parasolar pentru a oferi umbra și protecție împotriva ploii. Este locul perfect pentru a te bucura de aerul proaspăt în timpul verii sau pentru a admira priveliștea din grădina ta.

Design-ul perfect pentru spațiul tău

Design-ul terasei tale poate fi adaptat cu ușurință pentru a se integra în stilul casei tale. Poți opta pentru un design modern sau clasic, pentru a se potrivi cu estetica casei. Poți adăuga plante și decorațiuni care să reflecte personalitatea ta și să creeze o atmosferă primitoare.

O terasă deschisă lipită de casă este o extensie practică a spațiului tău de locuit. Poate fi folosită pentru a organiza petreceri în aer liber, pentru a lua masa în familie sau pentru a crea un colț de relaxare unde te poți bucura de o carte bună sau de o ceașcă de cafea. Este locul unde poți petrece timpul liber alături de cei dragi, înconjurat de natură.

Un Spațiu de Socializare

Terasa deschisă lipită de casă este ideală pentru a primi oaspeți și pentru a petrece timp de calitate cu prietenii și familia. Poți organiza mese delicioase în aer liber și poți crea amintiri de neuitat în grădina ta.

Nu uita că petrecerea timpului în aer liber are și beneficii pentru sănătate. Expunerea la lumina naturală și aerul curat poate contribui la starea ta de bine generală și la reducerea stresului. Petrecerea timpului în aer liber încurajează activitatea fizică și relaxarea, contribuind la o viață sănătoasă.

O Investiție Pe Termen Lung

O terasă deschisă lipită de casă nu este doar o adiție estetică la locuința ta; este o investiție pe termen lung care aduce beneficii considerabile. Transformând grădina ta într-un spațiu funcțional, atrăgător și valoros, vei experimenta o serie de avantaje pe care le vei aprecia pentru totdeauna.

Pe lângă valoarea funcțională, terasa deschisă amenajată adecvat adaugă un farmec aparte casei tale. Este locul unde poți sărbători momentele speciale în aer liber și să te relaxezi după o zi lungă de muncă.

Nu în ultimul rând, o terasă deschisă lipită de casă bine construită și întreținută poate adăuga valoare proprietății tale. Atunci când vine momentul să vinzi sau să închiriezi casa, o terasă atrăgătoare poate face diferența. Potențialii cumpărători sau chiriași vor aprecia spațiul exterior și vor fi dispuși să plătească mai mult pentru acest avantaj.

Transformă-ți terasa într-un spațiu multisezonier cu sistemul de închidere terase Gemini cu geamuri glisante din sticlă securizată

Pentru a face din terasa ta un spațiu util și în sezonul rece, poți lua în considerare instalarea unui sistem de închidere cu geamuri glisante din sticlă securizată. Acest sistem îți oferă flexibilitatea de a transforma terasa deschisă într-un spațiu închis și confortabil, pe care să-l poți folosi și în zilele reci de iarnă. Cu această opțiune, vei avea parte de toate avantajele unei terase deschise, indiferent de vreme.

Terasă dotată cu sistem de închideri terase Gemini cu geamuri glisante din sticlă securizată de la Rom Decor
Terasă dotată cu sistem de închidere terase Gemini cu geamuri glisante din sticlă securizată de la Rom Decor

Sistemul de închidere terase Gemini cu geamuri glisante din sticlă securizată adaugă o dimensiune suplimentară terasei tale, oferind protecție împotriva vântului, ploii și frigului. Cu un astfel de sistem, vei putea crea un spațiu multifuncțional care să servească drept loc de relaxare, de luat masa sau de socializare în orice moment al anului. Este o investiție inteligentă pentru confortul și valoarea locuinței tale.

Concluzie

Terasa deschisă lipită de casă dotată cu sistem de închidere cu geamuri glisante din sticlă securizată reprezintă o opțiune versatilă și inteligentă pentru spațiul tău exterior. Această combinație oferă flexibilitate, confort și valoare adăugată casei tale. Indiferent de anotimp, terasa ta va fi locul ideal pentru a te bucura de natură și de momente de relaxare alături de cei dragi.

Echipa Rom Decor îți stă la dispoziție cu o gamă variată de produse și servicii personalizate pentru proiectul tău mult visat. Contacteaza-ne!

Suntem si pe Facebook! Dă un like paginii noastre AICI pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și promoții de la Rom Decor.

5/5 - (2 votes)

Distribuie acest articol


Sună acum
Solicită ofertă