Piscină acoperită și dotată cu geamuri glisante. 5 Avantaje
Categorie: amenajari interioare, inchideri terase/balcoane

Să ai propria piscină este o idee foarte distractivă. Dar ce nu este atât de distractiv? Nevoia de a goli piscina după doar câteva luni de vreme frumoasă pe timp de vară. Dacă ești unul dintre acei proprietari de piscine care se plâng de cât de scurt este sezonul în care te poți bucura de piscină, iată o idee excelentă: De ce să nu îți transformi piscina într-o piscină acoperită și închisă cu un sistem modern de geamuri glisante?

În cazul piscinelor în aer liber, sistemele inteligente de închidere cu geamuri glisante precum GEMINI sunt o modalitate ingenioasă de a transforma piscina într-o locație superbă de care să te poți bucura împreună cu familia pe tot parcursul anului, indiferent de condițiile meteo.

Dacă planifici să construiești o piscină pentru locuința ta, trebuie să iei în considerare câteva aspecte înainte de a start proiectului – spre exemplu, vrei să amenajezi o piscină în aer liber în grădină, o piscină acoperită lipită de casă sau una acoperită dar separată de casă?

De ce să alegi o piscină acoperită

De ce să alegi o piscină acoperită? Foto: Origin Leisure Facebook.
De ce să alegi o piscină acoperită? Foto: Origin Leisure Facebook.

Dacă opțiunea ta este de a găzdui piscina într-o extensie de terasă lipită de casă sau într-o nouă clădire anexă, atunci un sistem de închidere cu geamuri glisante îți poate transforma proiectul într-o adevărată ”operă de arta” multisezonieră.

Montarea unui sistem de închidere terasă cu geamuri glisante tip GEMINI poate face toată diferența. Într-o zi frumoasă și călduroasă, poți deschide complet terasa prin glisarea geamurilor într-o parte, iar astfel te vei putea bucura de o sesiune de înot cu mult soare și aer curat, exact ca în cazul unei piscine în aer liber.

Piscină acoperită și sistem de închidere cu geamuri glisante: Avantaje

Proprietarii de locuințe dotate cu piscine se bucură de o mare varietate de beneficii. Ideea de a avea un loc de relaxare și agrement este doar unul dintre beneficiile pe care piscinele acoperite și cele neacoperite le au în comun.

Iată câteva dintre avantajele care vin la pachet cu o piscină acoperită și dotată cu geamuri glisante:

Utilizabilă pe tot parcursul anului

Piscină acoperită și dotată cu geamuri glisante. Sursa: sightlinedoors.co.uk
Piscină acoperită și dotată cu geamuri glisante. Sursa: sightlinedoors.co.uk

Unul dintre cele mai mari avantaje oferit de o piscină acoperită este acela de a te putea folosi de ea pe tot parcursul anului. Fie că soarele strălucește într-o zi cu 30 de grade, fie că vântul suflă în timpul unei furtuni de zăpadă, te vei putea relaxa în piscina ta pe tot parcursul anului.

Acces ușor

În cazul în care alegi să amplasezi piscina într-o extensie a terasei lipite de casă, atunci poți construi intrarea către piscină direct din casă, astfel nu vei mai fi nevoit să părăsești locuința pentru a accesa piscina acoperită.

Controlul temperaturii

Piscina acoperită ajută la menținerea temperaturii apei
Piscina acoperită ajută la menținerea temperaturii apei

Majoritatea piscinelor acoperite au propriul lor sistem de încălzire independent, ceea ce îți permite să controlezi temperatura apei după bunul plac. Dacă ai sărit vreodată într-o piscină doar pentru a regreta apoi pentru că apa era mult prea rece, atunci se justifică dorința de a putea controla temperatura apei după bunul plac. Astfel, grație sistemului modern de geamuri glisante vei avea posibilitatea de a controla mai bine temperatura din incinta în care se află piscina, indiferent că vrei să menții căldura în interior sau că vrei să inviți aerul proaspăt din exterior în interior.

Întreținere redusă

O piscină acoperită necesită mai puțină întreținere. Foto: bioguard.com.au
O piscină acoperită necesită mai puțină întreținere. Foto: bioguard.com.au

Piscinele în aer liber necesită o întreținere considerabilă, cum ar fi îndepărtarea frunzelor din apă. Sistemul pentru închidere terase cu geamuri glisante îți protejează piscina de ploaie, praf sau frunze, astfel necesitând mai puțin timp alocat pentru întreținere.

Beneficii pentru sănătate

Înotul este un sport foarte benefic pentru sănătate
Înotul este un sport foarte benefic pentru sănătate

Mulți oameni își doresc o piscină nu doar pentru relaxare, cu și pentru a se menține în formă pe tot parcursul anului. Înotul este un exercițiu excelent pentru întregul corp care îți poate transforma literalmente viața și ajută la menținerea bunăstării fizice și emoționale.

Concluzie

Indiferent de modul în care intenționezi să construiești o piscină pentru casa ta, geamurile glisante GEMINI pot fi o modalitate excelentă de a amenaja o piscină acoperită de care să te poți bucura împreună cu familia pe tot parcursul anului, grație confortului termic oferit de această investiție.

Dacă te gândești să achiziționezi un sistem din oferta noastră, atunci află că echipa Rom Decor îți stă la dispoziție cu o gamă variată de produse și servicii personalizate pentru proiectul tău mult visat. Contacteaza-ne!

Suntem si pe Facebook! Dă un like paginii noastre AICI pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și promoții de la Rom Decor.

4.7/5 - (4 votes)

Distribuie acest articol


Sună acum
Solicită ofertă