Compartimentarea spațiului de la verandă cu pereți de sticlă

Pereții de sticlă sunt o alegere elegantă și funcțională pentru compartimentarea spațiului de la verandă, oferind o separare vizuală fără a îngrădi vederea sau lumina naturală. În plus, acest tip de pereți poate fi personalizat în funcție de nevoile și preferințele fiecărui proprietar, ceea ce le face un element versatil și atractiv pentru amenajarea verandei.

În continuare, vom discuta despre avantajele compartimentării spațiului de la venradă, și vom prezenta una din cele mai populare metode prin care se poate realiza compartimentarea spațiului de la verandă, cu ajutorul pereților de sticlă.

Avantajele compartimentarii spațiului de la verandă cu pereți de sticlă 

Compartimentarea spatiului de la veranda cu sistem Gemini de la Rom Decor
Compartimentarea spatiului de la veranda cu sistem Gemini de la Rom Decor

Compartimentarea spațiului de la verandă cu pereți de sticlă oferă avantajul unei separări vizuale fără a îngrădi vederea sau lumina naturală. Pereții de sticlă permit o vedere liberă înspre exterior, ceea ce poate crea o senzație de spațiu mai mare și mai aerisit.

De asemenea, aceștia permit unei cantități mai mari de lumină naturală să pătrundă în interiorul verandei, ceea ce poate contribui la crearea unei atmosfere calde și primitoare.

Un alt avantaj oferit de compartimentarea spațiului de la verandă cu pereți de sticlă este durabilitatea și rezistența lor. Pereții de sticlă sunt fabricați din materiale de calitate, rezistente la factorii externi precum ploaia, vântul și zăpada. Acest lucru poate asigura o protecție eficientă împotriva intemperiilor, permițându-ți să te bucuri de verandă în orice anotimp, indiferent de condițiile meteo.

Pereții de sticlă pot fi, de asemenea, personalizați în funcție de nevoile și preferințele fiecărui proprietar. Aceștia pot fi realizați într-o gamă largă de dimensiuni, forme și stiluri, ceea ce le face un element versatil și atractiv pentru amenajarea verandei.

De exemplu, se poate opta pentru pereți de sticlă cu deschideri largi, care permit o privire panoramică în exterior, dar poți opta și pentru diferite tipuri de sticlă, cum ar fi sticla sablată, bronze, cu model sau chiar cu inscripții personalizate.

Cum se poate realiza compartimentarea spațiului de la verandă cu pereți de sticlă 

Compartimentarea spațiului de la verandă cu pereți de sticlă poate fi realizată prin diferite modalități, în funcție de nevoile și preferințele fiecărui proprietar. Una dintre aceste modalități este folosirea unui sistem cu panouri glisante din  sticlă securizată, atât pentru compartimentarea verandei, cât și pentru închiderea teraselor.

Un sistem glisant cu sticlă securizată se compune din panouri de sticlă care se pot deschide sau închide prin glisare, pe șine de ghidare. Acest tip de sistem oferă un grad mai mare de flexibilitate și versatilitate, permitând proprietarului să controleze cantitatea de aer care pătrunde în interiorul verandei.

Compartimentarea spatiului de la veranda cu sistem Gemini de la Rom Decor
Compartimentarea spatiului de la veranda cu sistem Gemini de la Rom Decor

De asemenea, sistemul poate fi personalizat în funcție de dimensiunile și forma spațiului de la verandă, astfel încât să se potrivească perfect nevoilor fiecăruia. În plus, un sistem de pereți glisanți din sticlă securizată poate oferi un nivel mai mare de siguranță și protecție împotriva intemperiilor.

Spre exemplu, sistemul de închidere terasă cu sticlă securizată glisantă Gemini Slide poate fi o opțiune pentru compartimentarea spațiului de la verandă datorită sistemului de rabatare inteligent. Acest sistem permite deschiderea totală sau parțială a terasei într-o singură direcție sau în direcții duble, fără profile verticale vizibile.

Astfel, se creează o combinație perfectă între vedere panoramică, confort, siguranță,  izolare termică și fonică. De asemenea, panourile de sticlă ale sistemului Gemini Slide pot avea o înălțime de până la 3 m și o lățime de maxim 1,5 m, oferind astfel compartimentarea spațiului de la verandă în cel mai eficient mod.

Acest sistem este preferat de proprietarii clădirilor rezidențiale pentru închiderile de terase și balcoane datorită avantajelor și proprietăților sale. Periile și garniturile de etanșare sunt ascunse în interiorul profilului, oferindu-i acestuia o eleganță aparte. În plus, sistemul de închidere terasă Gemini Slide are sticla de 10 mm grosime,  oferind un nivel mai mare de siguranță și protecție împotriva intemperiilor, comparativ cu alte sisteme din piață care folosesc sticlă de 8 mm grosimeSticla securizată folosită în acest sistem este fabricată din materiale speciale, care sunt mai rezistente la impact și spargere decât sticla obișnuită.

Acest lucru poate preveni orice riscuri de accidente, cum ar fi spargerea sticlei în cazul unei furtuni puternice sau a unei lovituri accidentale

Concluzie 

Compartimentarea spațiului de la verandă cu sistem de sticlă securizată glisantă aduce un plus de funcționalitate și elegantă locuinței, oferind o separare vizuală fără a împiedica vederea sau lumina naturală. În plus, sistemul poate fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor și preferințelor fiecărui proprietar, ceea ce îi face un element versatil și atractiv pentru amenajarea verandei.

În orice caz, este important să apelezi un profesionist care să te ajute cu proiectul tău. De aceea, dacă ești în căutare de soluții pentru compartimentarea verandei, echipa Rom Decor îți stă la dispoziție cu o gamă variată de produse și servicii personalizate pentru proiectul tău mult visat. Contacteaza-ne!

Suntem si pe Facebook! Dă un like paginii noastre AICI pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți și promoții de la Rom Decor.

4.5/5 - (4 votes)

Distribuie acest articol


Sună acum
Solicită ofertă