Consiliere Online - Rom Decor - alaturi de tine !

Consiliere Online în alegerea ușilor de interior, ferestrelor, și sistemelor de închideri balcoane și terase

Alături de tine – în momente grele

 

În situațiile de criză se iau măsuri suplimentare, iar în contextul epidemiei de COVID-19, la Rom Decor facem tot posibilul să asigurăm continuitatea afacerii, să fim la dispoziția clienților noștri, luând toate măsurile necesare de igienă, siguranță, protecție atât în showroom-uri, cât și la depozite sau în unitatea de producție.

 

Proiectele visate se pot pune în practică și noi suntem alături de tine pentru amenajarea dorită a locuinței sau a terasei. Poți profita în această perioadă de promoții și preturi speciale la sisteme de închideri terase și balcoane, uși culisante din sticlă si uși de interior de la Porta Doors.

 

Consiliere online . Contracte online, Plata online.

100% SIGUR, RAPID, EFICIENT!

 

Poți primi toate informațiile necesare fără contact direct cu angajații Rom Decor, iar în această perioadă dificilă prin care trecem împreună, deși nu e ușor pentru nimeni, e important să rămânem responsabili, echilibrați și să gândim pozitiv. Suntem aici si lucrăm cât mai mult posibil de la distanță: sigur, eficient și rapid!

 

Ne găsești Consiliere online prin toate mijloacele de comunicare: telefon, email, chat, whatsapp sau pagina de Facebook pentru a contribui la informarea ta, astfel încât să îți oferim consiliere și suport în alegerea celor mai potrivite uși, ferestre sau sisteme de închideri balcoane și terase pentru locuința ta.

 

Am implementat în site un chatbot – pe nume ALEX, un asistent virtual care vine în sprijinul potențialilor clienți cu o comunicare automatizata, identificând nevoile clienților în vederea emiterii unei oferte pentru produsele din portofoliu Rom Decor sau interacțiunii rapide cu un consultant al companiei.

 

Printre recomandările Ministerului Afacerilor Interne privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19) sunt și: limitarea folosirii bancnotelor și a monedelor, optând pentru plăți cu cardul/telefonul sau plăți on-line și optarea pentru munca de acasă, în măsura în care aceasta este posibil.

Transmiterea virușilor se realizează într-o pondere semnificativă prin intermediul banilor, cu care ia contact, statistic, un număr foarte mare de persoane. De aceea, plățile către noi se pot face exclusiv online, prin transfer bancar, nefiind necesară deplasarea clienților in showroom-urile Rom Decor.

 

Viața merge înainte. La fel și planurile tale pentru reamenajarea locuinței!

 

Poți și stând acasă să desfășori activitățile curente, iar planurile tale de viitor pentru amenajarea sau renovarea spațiului pot continua.

 

Ofertele noastre vor continua să atragă atenția prin calitatea produselor și preturile avantajoase, iar comunicarea cu noi o poți face oricând online. Tehnologia este alături de noi, alături de tine în îndeplinirea dorințelor. Îți vom face oferte speciale la ușile de interior sau ușile de exterior Porta Doors, ușile glisante din sticlă securizată și la sistemele culisante de închidere balcone și terase, iar pentru a ne întâlni, vom programa totul pentru siguranța ta și a noastră.

 

Urmărește-ne și pe rețelele de socializare și stai la curent cu ofertele noastre, vizitează magazinul nostru online și alege produsele favorite. Intră în legătură cu noi! Te așteptăm!

5/5 - (1 vote)

Distribuie acest articol


Sună acum
Solicită ofertă