Usi interior albe: Merita sau nu? Porta Doors | Rom Decor
Categorie: usi interior Etichete: , , ,

În ziua de astăzi, varianta de a merge pe un set de usi interior albe pentru locuință este din ce în ce mai populară, fie că vorbim de locuințe moderne sau contemporane. 

Există o varietate de modalități prin care putem da un aspect elegant locuinței noastre fără a depăși bugetul, iar ușile interioare sunt o modalitate prin care putem face o diferență uriașă.Cu toții știm că albul este o culoare care se bucură de o imensă popularitate, mai ales când vine vorba de interiorul din locuințe.

Este o culoare atât de versatilă încât, de ani de zile, a fost folosită pentru vopsirea multor elemente dintr-o casă, de la pereți, tavane și până la rame de ferestre. Ținând cont de toate aceste aspecte, nu este deloc o surpriză faptul că ușile interioare albe sunt, de asemenea, printre cele mai populare alegeri.

Uși interior albe – Stil și eleganță nemuritoare indiferent de design-ul interior ales

Cu siguranță albul are un loc special între celelalte culori. În plus, culoarea în sine este extrem de versatilă – este ușor de combinat cu alte culori și mai ales cu diferite stiluri de amenajări interioare.  Mulți oameni aleg albul datorită faptului că, chiar și după o reproiectare majoră, se vor încadra în continuare în amenajare. Albul este una dintre puținele culori care se potrivește de minune cu o varietate de accesorii.

usi interior albe porta
Model de usi interior albe Porta Doors

Practicitatea ușilor albe constă în faptul că acestea arată foarte bine în aproape orice stil de amenajare. Unii spun că alegerea unui astfel de model este o modalitate de a merge la sigur pentru a crea un ansamblu coerent cu celelalte elemente din decor.

Design clasic

usi interior albe stil clasic
Sursa: Unsplash

În lumea designului interior, varianta unor uși albe este o soluție cheie pentru un design clasic. Ele pot crea un sentiment de calm și simplitate în spații care au fost altfel proiectate cu culori contrastante.

Plecând de la această idee, varianta de uși interior albe poate oferi, de asemenea, un sentiment de liniște și pace în locuința ta. Ele reprezintă o oportunitate de a valorifica frumusețea inerentă a luminii naturale prin crearea de oaze în încăperi mai întunecate, unde accesul la lumina naturală este limitat.

Design minimalist

usi interior albe porta minimalist
Uși interior albe Porta Doors

În domeniul designului interior, există întotdeauna multe lucruri care trebuie luate în considerare. De fapt, atât de multe încât uneori poate fi destul de copleșitor. Dar o tendință din ce în ce mai populară este minimalismul – și nu doar în ceea ce privește culoarea și mobilierul, ci și în ceea ce privește articolele de feronerie.

De exemplu, mergând pe variante cu uși de lemn albe sau chiar usi interior albe cu geam vei putea obține un aspect cu adevărat minimalist fără a exagera cu mobilierul și culorile. Poți afla mai multe despre stilul minimalist din articolul nostru anterior despre amenajarea unui living în stil minimalist.

Design industrial

usi interior albe stil industrial
Sursa: Unsplash

Stilul industrial de design interior este un stil la modă, care a cunoscut o evoluție în ultimul deceniu. Acest stil de design este popular în restaurante, cluburi de noapte sau baruri. Ușile interioare albe sunt adesea folosite în aceste mStilul industrial de design interior este un stil la modă, care a cunoscut o evoluție în ultimul deceniu. Acest stil de design este popular în restaurante, cluburi de noapte sau baruri.

Ușile interioare albe sunt adesea folosite în aceste medii pentru a adăuga o vibrație elegantă și modernă locului. Ușile albe permit, de asemenea, o iluminare mai bună, ceea ce poate ajuta la crearea unei atmosfere rafinate de ansamblu.

Ușile albe interioare nu sunt folosite doar în cadrul unităților comerciale, ci pot oferi, de asemenea, o calitate estetică deosebită locuinței tale. Dacă vrei mai multe detalii despre design în stilul industrial atunci poți citi mai multe în articolul nostru despre ce elemente cheie prezintă o locuință cu design industrial.

Design interior modern 

usi interior albe modern
Sursa: Unsplash

Designul interior modern este un stil care se concentrează pe linii simple și curate. Scopul designului modern este de a crea un mediu care să dea senzația de deschidere și spațiu. Având în vedere că accentul se pune mai puțin pe decorare și mai mult pe funcționalitate, acest tip de design a devenit din ce în ce mai popular în ultimii ani.

Interioarele moderne preferă suprafețele netede și lucioase. Materiale precum sticla și metalele predomină în acest stil de design, iar ușile albe folosite ar trebui să reflecte multă lumină și să facă întregul decor să strălucească.

Îngrijirea ușilor albe

usi interior albe ingrijire 1
Sursa: Unsplash

Nu putem nega faptul că este mai ușor să observi pete murdare pe ușile albe. Din nefericire, acestea tind să se vadă mai mult pe suprafețele albe. Din fericire, menținerea aspectului estetic nu necesită o îngrijire complicată sau laborioasă. Tot ce trebuie să facem este să ștergem locul în care s-a format murdăria cu o cârpă umedă și apoi să frecăm ușor. Murdăria se acumulează pe uși în același ritm – indiferent de culoarea acestora.

Nici o culoare nu este imună la murdărie, iar ușile vor trebui oricum întreținute. Există, de asemenea, preconcepția că modelele albe se decolorează mai rapid. În acest caz este foarte important să nu folosim un detergent prea puternic. Agenții de curățare necorespunzători pot provoca daune sub formă de decolorare. Un alt aspect foarte important este calitatea materialelor din care sunt realizate ușile.

În cazul ușilor de calitate inferioară, se pot produce daune chiar dacă se folosesc detergenți adecvați. De aceea, merită cumpărate uși doar de la parteneri de încredere precum Rom Decor, parteneri care comercializează întotdeauna doar produse de înaltă calitate. Dacă te interesează mai multe detalii referitoare la întreținerea ușilor de interior atunci te invităm să citești articolul nostru anterior referitor la curățenia și întreținerea ușilor de interior.

Concluzie – Varianta de usi interior albe – o rețetă de succes

Ușile albe sunt o idee de design interior încercată și testată. Mulți oameni consideră că este o opțiune sigură și convenabilă. Și se pare că, din punct de vedere practic, nu sunt cu nimic mai prejos decât modelele în alte nuanțe. 

Ușile albe sunt o soluție practică, care devine o completare perfectă pentru un apartament elegant. Estetica ridicată a acestora va crește valoarea vizuală a interiorului decorat și va arăta perfect atât în fundal, cât și în prim-planul aranjamentului. 

Dacă ești în căutarea unor usi interior albe potrivite pentru locuința ta, echipa Rom-Decor stă la dispoziția ta cu o gamă variată de produse eficiente Porta Doors și alte soluții personalizate pentru proiectul tău de amenajare. Contactează-ne!

Suntem și pe Facebook ! Pentru a fii la curent cu noutăți despre produsele Rom Decor, nu uita să dai un like paginii noastre aici.

3.5/5 - (45 votes)

Distribuie acest articol


You've just added this product to the cart:

Sună acum
Solicită ofertă